Veidekke videre for sprint

Veidekke nøyer seg ikke lenger med de neste beste, og utvider sponsoravtalen med Norges Skiforbund Langrenn for menn sprint.

Veidekkes konsernsjef, Arne Giske (i midten), er en populær mann hos sprintgutta om dagen. (Foto: Veidekke)
Veidekkes konsernsjef, Arne Giske (i midten), er en populær mann hos sprintgutta om dagen. (Foto: Veidekke)
Publisert

Siden 2013 har Veidekke vært generalsponsor for regionlagene til Norges Skiforbund Langrenn under paraplyen Team Veidekke. Nå utvides engasjement til også å støtte de beste mannlige sprinterne. Samarbeidet gjelder i første omgang for OL-sesongen og den påfølgende VM-sesongen 2018-2019.

Stiller krav

− Dette sikrer det økonomiske grunnlaget for å utvikle norsk langrenn videre. Det er flott at vi har med en aktør som sponser både de beste og de nest beste. Dette betyr mye for oss, og ikke minst stiller dette krav til oss om kompetanseflyt, sier landslagssjef Vidar Løfshus.

Veidekke har gjennom mange år vært en støttespiller for norsk langrenn. De siste årene har satsingen på de fem Team Veidekke-lagene bidratt til at de nest beste utøverne har hatt solide treningsforhold for å kunne bli best mulig, og for å kunne ta steget opp på det øverste nivået. Avtalen har en varighet på to år.

Beste og nest beste

Når Veidekke nå utvider satsingen med de beste mannlige sprinterne er det for å gi best mulige forutsetninger fram mot OL og i den påfølgende VM-sesongen.

− Vi har en stolt og lang historie med langrenn i Veidekke, og gleder oss over å kunne være på lag med både med de nest beste, og de beste foran to svært viktige sesonger. Avtalen gir Veidekke tilgang på noen av de beste i bransjen når det gjelder trening, kosthold og ernæring. Det spiller godt sammen med arbeidet som legges ned av vår egen bedriftshelsetjeneste og bedriftsidrettslag, sier konsernsjefen i Veidekke, Arne Giske.

Sesongåpningen i langrenn er på Beitostølen 17. november. Der stiller Veidekke med egen buss ved siden av smørebussen til Skiforbundet.