Verdenslansering på ny tunnelmodul

SITECH Norway AS og Bever Control lanserer ny programvare for utsetting og innmålinger i tunnel.

Dette er SITECHS Bever Field Controller. Foto: SITECH Norway
Dette er SITECHS Bever Field Controller. Foto: SITECH Norway
Sist oppdatert

SITECH Norway og Bever Control presenterer ny programvare til tunnelstikkere. Den nye modulen er tilpasset det norske markedet. Modulen er rettet mot alle som har sitt daglige virke i tunnel, kontrollingeniører, stikningsingeniører, byggherrer, osv, i følge en pressemelding.

Tilpasset Norge

Daglig leder i SITECH, Karsten Haukås og daglig leder i Bever Control, Thorvald Wetlesen har store forventninger til programmodulen som er på norsk.

Denne modulen kjører Trimbles flaggskip på totalstasjonsfronten, SPS930 og skal gi norske kunder markedets mest tilpassede tunnelprogramvare i dag, i følge Sitech. Standard i tunnelmodulen er også; innmåling av objekter i tunnelen, generell dokumentasjon, generell stikking og utsetting. Utsetting av boltevektorer med mer.

Med direkte støtte fra Bever Team, Norges mest anvendte kontorprogramvare for driving og etterarbeid i tunnel er all dataflyt ivaretatt på en kjent og god måte.

Tunnelmodulen

Kjører på valgfri målebok med operativsystem Windows 8 eller nyere. Støtter kommunikasjon med Trimble SPS totalstasjoner over bluetooth eller radio. Modulen er utviklet og testet i samarbeid med Hæhre entreprenør og Zenith Survey.

Denne saken ble første gang publisert 30/11 2015, og sist oppdatert 06/04 2017