Vermeer med norsk forhandler

Vermeer Viking blir Norges offisielle forhandler av de amerikanske spesialproduktene

Foto: Vermeer
Sist oppdatert

Norge får egen Vermeer-forhandler rettet mot entreprenørmarkedet, boremarkedet og miljøsektoren.

Plasseres i Mysen

Vermeer Viking i Mysen skal arbeide med norske kunder og sørge for maskiner, deler, kursing og service.

Mysen-kontoret blir datterselskap til Vermeer Viking i Sverige.

Etableringen av den norske forhandleren pågår i disse dager og inntil det er klart vil en del av henvendelsene bli håndtert av det svenske kontoret.

Forbedret logistikk

Nytt fabrikksentrallager for reservedeler i Holland er snart klart, i følge Vermeers nettsider skal dette være i drift mot slutten av denne sommeren.

Spesialprodukter

I produktspekteret er det mye spesielt og nisjepreget utstyr. Et av de mer kjente produkttypene fra det amerikanske merket er maskinene for styrt boring. Modellene i S3-serien skal ha fått bedre fart, mindre støy og bedre brukervennlighet, i følge pressemeldingen.

Vermeers RTX kabelploger og skjær skal dekke behov for installasjon på mindre områder, til store traktorer med stor kapasitet.

Vermeer er ifølge pressemeldingen markedsledere innen stubbefresing og har stort utvalg for profesjonelle tømmerhoggere, minikompaktlastere, topplastere, horisontalmatede flishuggere og knusere.

 

Vermeer T1255 III er en kjedegraver/bergfres. Kanskje ikke så aktuell i Norge, men viser litt av det spesielle produktspekteret det amerikanske merket står for.
Vermeer T1255 III er en kjedegraver/bergfres. Kanskje ikke så aktuell i Norge, men viser litt av det spesielle produktspekteret det amerikanske merket står for. Foto: Vermeer

Denne saken ble første gang publisert 08/08 2016, og sist oppdatert 06/04 2017