Hæhre og Isachsen:

Hæhre & Isachsen Maskinutleie kjøper 33 nye Volvo

Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg vil gjøre mer selv og må ansette 100 nye

Fra venstre: Erling Ekeren, (resursansvarlig, Hæhre), David Kristianslund (salgsdirektør, Volvo Maskin AS), Frank-Ole Sørensen (daglig leder, Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS), Roger Kjenås (resursansvarlig, Isachsen) og Jonas Nelson (distriktssjef Buskerud, Volvo Maskin AS).
Fra venstre: Erling Ekeren, (resursansvarlig, Hæhre), David Kristianslund (salgsdirektør, Volvo Maskin AS), Frank-Ole Sørensen (daglig leder, Hæhre & Isachsen Maskinutleie AS), Roger Kjenås (resursansvarlig, Isachsen) og Jonas Nelson (distriktssjef Buskerud, Volvo Maskin AS). Foto: Hæhre Entreprenør
Publisert

Følgende maskiner inngår i pakken: 3 stk. ECR145EL, 11 stk. ECR235EL, 2 stk. EC300EL, 5 stk. ECR355EL og 12 stk. EWR170E. Alle maskinene blir utrustet med SMP tiltrotatorer og SMP skuffer.

Steg 5-maskiner

Hæhre & Isachsen Maskinutleie legger vekt på å ha en moderne maskinpark som tilfredsstiller de stadig strengere miljøkravene i bransjen. De nye Volvo-maskinene oppfyller de helt nye kravene i henhold til EU Steg V, og alle maskinene utstyres med bla. autostopp for å redusere unødvendig tomgangskjøring. Det legges også stor vekt på HMS, og alle maskinene blir utstyrt med både Hammerglass frontrute og alkolås.

Ansetter inntil 100 dyktige maskinførere

Hæhre Entreprenør og Isachsen Anlegg ønsker å utføre mer jobb i egen regi.

Dette medfører behov for å ansette opptil 40 – 50 maskinførere i hvert av selskapene. Maskinene i Volvo-handelen skal i hovedsak til disse to selskapene, og fordeles med ca. halvparten til hvert av selskapene.

– Vi håper at de nye Volvo-maskinene med et topp førermiljø kan bidra til at vi får tak i dyktige maskinførere, sier Roger Kjenås og Erling Ekeren, som er ressursansvarlige i de to selskapene.

Service er avgjørende

– Vi har hatt en god prosess rundt kjøpet med de leverandørene vi mener er i stand til å serve oss, og valget falt til slutt på Volvo, sier daglig leder i Hæhre & Isachsen Maskinutleie Frank-Ole Sørensen. – Vi mener Volvo Maskin er en av de beste maskinleverandørene når det gjelder service. Maskinene må gå, og derfor er et godt, landsdekkende serviceapparat viktig for oss.

De fleste av maskinene vil leveres i mai 2019.