Åpner anleggsdagene for publikum fredag og lørdag

Volvo stiller med 55 mål man kan anleggsboltre seg på.

Prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen og prosjektleder hos Volvo Norge, Torstein Magelssen runder av anleggsdagene med åpne dager på fredag og lørdag denne uken.
Prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen og prosjektleder hos Volvo Norge, Torstein Magelssen runder av anleggsdagene med åpne dager på fredag og lørdag denne uken.
Sist oppdatert

AnleggsMagasinet var tilstede under snøkaoset da Volvos anleggsdager på Hovinmoen først åpnet for kunder og spesielt inviterte. Nå er været totalt annerledes. Det passer bra. De neste par dagene er det nemlig åpne dager for alle ved Veidekkes anlegg ved Gardermoen.

Selv om Volvo tidligere har hatt både karavaner og events, er dette den største fellessatsningen så langt. Volvo Trucks og Volvo Maskin har også fått Penta og buss med på laget denne gang.

- Vi er meget godt fornøyd, ikke minst fordi vi har fått veldig mange positive tilbakemeldinger fra mange kunder, sier prosjektleder i Volvo Maskin, Linda Braathen i en kommentar.

Fredag formiddag er det skoledag på anleggsområdet på Hovinmoen, med vel 100 elever fra ulike videregående skoler med elever som satser på maskinfag.

Fredag ettermiddag forventes innrykk av lokale entreprenører som så langt ikke har hatt mulighet til å delta.

- En forhandler i midt – Norge tar med seg kunder og flyr ned fredag morgen, etter at han tidligere i uka var her med inviterte gjester og syntes at flere skulle få se og oppleve dette. Dette er et klart bevis på at dette arrangementet er det satt stor pris på, sier prosjektleder hos Volvo Norge – Torstein Magelssen. På et område på 55 mål har de to Volvo-organisasjonene bygd opp en hel liten by av utstillingstelt, 900 kvadratmeter til sammen, det er en stor utstilling av komponenter, maskiner, biler og anleggsutstyr og det er kjørt inn minigravere som barn kan få prøve seg på.a

To kjøresimulatorer er også på plass. Anleggsfolket kan prøvekjøre gravemaskiner fra 1,8 til 80 tonn og man kan kjøre anleggsbiler og midtstyrte dumpere.

Denne saken ble første gang publisert 04/05 2017, og sist oppdatert 05/05 2017