ANNONSE:

Sikkerhet og god økonomi går hånd i hånd med Cat J-serie CapSure tannsystem.

Etter mange ulykker opp igjennom tiden med både slag- og sprut-skader, ville gruveindustrien ha frem alternativ til de gamle tannsystemene, som var sikrere. Cat utviklet som en følge av dette, Cat® J-serie tenner med CapSure™. Her ble både hammer og spesialverktøy overflødig.

Sist oppdatert

Sikkerhet er viktig selv når man skal bytte tenner. Cat CapSure er et helt hammerfritt system som møter alle de kravene som industrien krever i dag. Med en enda bedre stålblanding er også levetiden på tannspissene økt. Systemet gjør det dessuten meget raskt og enkelt å skifte ut tennene når tiden er inne for det.

CapSure er et låse system som passer på Jserie tannholder og brukes på maskiner fra 40 tonn og opp til 100 tonn. Tennene kommer i varianter alt etter hva slags applikasjon tannspissene skal jobbe i. Til forskjell fra andre tannsystemer er hammer overflødig. Du trenger heller ikke noe spesialverktøy eller løse deler for at tannspissen skal låses fast i tannholderen. Kun dreie CapSure låsene 180 grader på hver side av tannen med hjelp av en 1/2” ellerr 3/4” latmansarm så er tanna låst.

Kvalitetsstål gir økt levetid

Slitestålspesialist i Pon Equipment, Tom Erik Klevengen
Slitestålspesialist i Pon Equipment, Tom Erik Klevengen

“Vi i Pon leverer slitestålsprodukter av høyeste kvalitet til både store og små maskiner til entreprenører over hele landet som har strenge krav til levetid, sikkerhet og ikke minst god total økonomi”, sier Tom Erik Klevengen, slitestålspesialist i Pon Equipment. “Og det kunne vi ikke gjøre om vi ikke hadde produkter av beste kvalitet. Produktene våre blir testet i de tøffeste applikasjoner, år etter år, og våre produkter er blant de beste hele veien. ” Spar tid på tannbytte, få lenger levetid og vær mer produktiv med J-serie CapSure tannsystem. Les mer på www.pon-cat.com/CapSure.

Parts.Cat.com - delebutikk på nett

Kjøp Cat CapSure tannsystem via vår nettbutikk, Parts.Cat.com. Her kan du enkelt søke opp deler via den oversiktlige deletakalogen, SIS, hvor du også finner mye nyttig, teknisk informasjon om din maskin.

Denne artikkelen er sponset innhold fra Pon Equipment.

Redaksjonen på tungt.no har ingen rolle i produksjonen av dette innholdet.

Denne saken ble første gang publisert 14/02 2018, og sist oppdatert 15/02 2018