23948sdkhjf

RSL Online, erfaren og rask leverandør av plastemballasje

| Medlemsnyhet | Bedrift RSL online

I 2017 startet Roar Stalsberg Lund RSL Online etter mange års erfaring med plastemballasje i Norplasta og Nopla.

I 2012 etablerte han Nopla AS, der den utløsende faktoren var agenturet på danske Olitec (nå Stok emballage), med sitt store utvalg av bølgeplast, palleark, spesialemballasje til næringsmiddelindustri m.m.

Siden Nopla ville satse på egenproduserte transportkasser og lagerinnredning, fikk Lund med seg alle tradingproduktene i det nye firmaet. Dette innebærer at RSL Online har tre hovedprodukter:

Eurokassesortiment. Her er det mange tilbydere, men produktene er standardiserte og passer om hverandre.

Spann/dunker. Den store fordelen med et lite firma er muligheten til å levere i både små og store kvanta. Mange småskalaprodusenter av mat er på kundelisten p.g.a. denne muligheten.

Spesialemballasje, eksempelvis til Thermo, så som frysemellomlegg, thermocontainere  og palleark. Hygienepaller til farmasøytisk industri er et eksempel på dette.

Både Eurokasser og plastspann/dunker lagerføres og har derfor rask leveringstid. Prisene er også konkurransedyktige.

RSL Online retter seg mot tre hoved-målgrupper; Teknisk industri – Næringsmiddelindustri – og Logistikk innen lager og transport. Også noe innen avfallshåndtering.  De leverer spesialemballasje til mange store kunder, som Forsvaret, Nortura, Rikshospitalet/Ullevål Sykehus, Pharmaq m.fl.

Firmaet er hele tiden på jakt etter nye produkter. Et nytt sortiment på lagerinnredning er trolig på vei, der det vi inngå et bredt spekter av kassetter og skillevegger.

 I utgangspunktet var grunntanken å drive med netthandel, men det har vist seg at svært mange foretrekker personlig kontakt hovedsaklig via telefon og e-post, hvilket selvsagt er hyggelig. Det er også mulig å hente selv fra lageret på Løten for de som ønsker å spare fraktkostnader.

For mer info. Se rslonline.no

Medlemsnyhet

Bedrift
RSL online

Nordåsvegen 10
2392 Brumunddal
Norge
RSL online

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.047