23948sdkhjf

Slik sparer Raskone tid og penger med Panasonic Toughbook

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Ved hjelp av Panasonics robuste Android-enhet TOUGHBOOK T1 og en spesialdesignet app kalt Omnia, har Raskone skaffet seg en framtidssikker løsning for salgsfakturering og lagerhåndtering.

Raskone er Finlands største reparasjonsbedrift for kommersielle kjøretøy. Ved hjelp av Panasonics robuste, håndholdte Android-enhet TOUGHBOOK T1 og en spesialdesignet app kalt Omnia, har de skaffet seg en framtidssikker løsning for salgsfakturering og lagerhåndtering som både hindrer feil og forbedrer effektiviteten.
 
Raskone Oy har spesialisert seg på vedlikehold av kommersielle kjøretøy, og har 19 reparasjonssentre over hele Finland. Når Raskone-mekanikere får service-oppdrag samler de inn delene som trengs fra lageret og skanner produktenes strekkoder. Den innsamlede informasjonen overføres fra den mobile enheten til det sentrale ERP-systemet, og legges også inn i kundens arbeidsordre før fakturering.
 
Den tidigere håndholdte enheten var bygget på operativsystemet Windows, hadde en liten skjerm som var vanskelig å lese og et lite fysisk tastatur som var vanskelig å bruke. Innstillinger og data gikk også tapt om batteriet gikk tomt under bruk. Problemene var såpass omfattende at mange mekanikere i stedet brukte penn og papir til å holde orden på reservedelshåndteringen – noe som i stor grad påvirket det daglige arbeidet.

En smidig overgang
Løsningen fra Panasonic kom i form av en smidig og samtidig veldig robust enhet, med en 5-tommers skjerm og innebygget strekkodeleser. Prosessen fra beslutning til leveranse var også veldig enkel:
 
– Sammenlignet med koding fra bunnen av var programvareutviklingskostnaden for Omnia fem ganger lavere, og leveransen mye raskere. Den første demoversjonen var klar to uker etter vårt første møte, og vi hadde en publiserbar versjon etter et par måneder. Alt gikk veldig enkelt og raskt, sier Maxim Demin, IT-teamsjef hos Raskone Oy.
 
TOUGHBOOK Omnia og de nye enhetene har også gjort livet enklere for Raskones IT-avdeling. Smarte tekniske løsninger forenkler blant annet konfigurering og oppdatering av samtlige enheter, og det hele kan gjøres over nett.

All informasjon om implementeringen av Panasonic TOUGHBOOK og Omnia-appen hos Raskone finner du her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Bilder & videoer

Raskone, Panasonic, Toughbook

Send til en kollega

0.078