23948sdkhjf

Panasonics robuste datamaskiner får ny distributør i Norge

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Panasonic inngår en ny europeisk distribusjonsavtale med Jarltech. For det norske markedet innebærer dette at Jarltech nå distribuerer Panasonics slitesterke håndholdte datamaskiner til forhandlere og systemintegratorer.

Panasonic har funnet en ny distributør for sine robuste håndholdte datamaskiner på det europeiske markedet. Jarltech, en av de største europeiske spesialdistributørene av nettopp slitesterke håndholdte datamaskiner, kommer nå til å levere Panasonics sortiment av Android Toughbook-maskiner til forhandlere og systemintegratorer i mer enn 30 land over hele Europa – inkludert Norge.
 
– Våre håndholdte Toughbook-enheter er veldig populære blant våre kunder innen vidt forskjellige bransjer fra logistikk til utrykningstjenester, der behovet for smidige og slitesterke enheter er enormt. Vi ser frem mot samarbeidet med Jarltech, som vil øke tilgjengeligheten blant våre norske kunder ytterligere, sier Stefan Lindau, salgssjef hos Panasonic Toughbook Norden.
 
– Panasonic er kjent for å tilby markedets mest ergonomiske og slitesterke håndholdte datamaskiner.  Å kunne tilby våre kunder Panasonics voksende utvalg av robuste og håndholdte Android-enheter er veldig verdifullt for oss, sier Axel Schmidt, Sales Director hos Jarltech.
 
Panasonics markedsledende utvalg av robuste håndholdte datamaskiner er bygget for å takle de mest ekstreme utfordringer, mens de samtidig tilbyr en både tynn, lett og ergonomisk formfaktor. Behovet for flere ulike tekniske løsninger på arbeidsplasser minsker drastiske, fordi Panasonics Toughbook-maskiner kombinerer funksjonaliteten til nettbrett, smarttelefoner og strekkodelesere i et produkt, som samtidig er like smidig som det er robust. Dette gjør dem perfekte til bruk innen sektorer som logistikk, produksjon, detaljhandel og redningstjenester.

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.063