23948sdkhjf

Nytt tilskudd til vår portefølje med mobile pallreoler MOVO

| Medlemsnyhet | Bedrift Constructor Norge AS

Mobile pallereoler, eller MOVO, er en dynamisk lagerløsning, og med vårt nye MOVO 3015-system har porteføljen blitt enda mer allsidig.

Med enda større kapasitet, 15 tonn per hjul, er MOVO 3015 den perfekte løsningen for mobile pallereoler, med behov for høy lastekapasitet. Man kan oppbevare opptil 60 tonn per seksjon. Dette gjør det til en av de beste løsningene på markedet,  der hvor man er avhengig av å håndtere store laster.

Denne nyutviklede løsningen er kompatibel med terminalplasser, slik at trucker trygt kan passere under, og man får en ytterligere utnyttelse av arealene.

Så hvorfor velge MOVO som lagerløsning?
Med MOVO får du følgende fordeler:

  • Plassbesparende – MOVO reduserer plassbehovet med opptil 50 % sammenlignet med tradisjonelle pallreoler.
  • Økt kapasitet – med MOVO kan du lagre opptil 80 % mer.
  • Effektivitet – MOVO gir 100 % tilgang til alle paller.
  • Reduserte kostnader – MOVO reduserer kostnadene for energi, drift og rengjøringskostnader.
  • Allsidighet – MOVO tåler temperaturer fra –30 til +40 °C, så dette er også den perfekte løsningen for kalde lagre.
  • AVG-kompatibilitet som sørger for at investeringen er fremtidssikker.

 

Er MOVO en kostbar investering?
Vi mener ikke det. Automatisering og semi-automasjon er fremtiden for lagre, så når du investerer i dag, sikrer du virksomheten din for fremtiden.

Et MOVO-system kan innføres  i eksisterende lagermiljøer, og det kan også føre til at virksomheten slipper å flytte til nye og større lokaler, slik at du unngår ulempene og kostnadene som er knyttet til det. MOVO sikrer effektivitet som fører til reduserte kostnader. Du kan lagre mer på mindre plass, samtidig som strømregningene reduseres. MOVO-systemene gir god energireduksjon i lagre med klimaanlegg, og de kan trygt brukes i temperaturer helt ned til –30 °C. Derfor er 95 % av alle kjølelagre i Europa utstyrt med mobile reoler.

MOVO-reoler kan konfigureres til midtganger som er 90 m lange, og en høyde på 15 m, samtidig som gaffeltrucker har 100 % tilgang til paller. MOVO er også designet med fokus på operatørenes sikkerhet. Hvis en gaffeltruck kjører inn i en midtgang mens reolen er i bevegelse, vil fotoceller sørge for en stans av anlegget. Når reolen beveger seg, brukes et system for mykstart/-stopp for å sikre skånsom åpning og lukking, noe som reduserer risikoen for skader på reolen og lasten.

MOVO-porteføljen vår er svært allsidig, med løsninger for alle typer oppbevaring, og med MOVO 3015 har vi også en løsning for enda tyngre gods.

Kontakt oss hvis du vil snakke med oss om mobile pallereoler, og få ett uforbindtlig løsningsforlag.

Medlemsnyhet

Bedrift
Constructor Norge AS

Østensjøveien 27
0607 OSLO
Norge
Constructor Norge AS

Send til en kollega

0.078