23948sdkhjf

Jungheinrich kjøper teknologifirmaet arculus GmbH

| Medlemsnyhet | Bedrift Jungheinrich Norge AS

Gjennom oppkjøp av Autonomous Mobile Robots-firmaet arculus fortsetter Jungheinrich implementeringen av strategi 2025+

Automatisering er nøkkelen til Jungheinrich sin fremtidige vekst. I lys av dette kjøpte konsernet i fjerde kvartal 2021 arculus GmbH, et teknologiselskap med base i München som opererer i sektoren Autonomous Mobile Robots (AMR). arculus fokuserer på autonome mobile roboter, moduloppbygde produksjonsplattformer og programvareløsninger for mobil automatisering og har et erfarent team av maskinvare- og programvarespesialister på sine anlegg i Tyskland. Blant arculus sine kunder finnes mange kjente bilprodusenter og industribedrifter fra ulike sektorer.

Gjennom oppkjøpet av arculus utvider Jungheinrich sin eksisterende portefølje av automasjonssystemer med programvare- og maskinvareløsninger fra den raskt voksende sektoren Autonomous Mobile Robots. Med arculus sitt programvarestyringssystem som fikk anerkjennelsen IFOY Award 2021, kan AMR- og AGV-flåter fra alle produsenter betjenes med VDA 5050-grensesnittet.

Dr. Lars Brzoska, konsernsjef i Jungheinrich AG, forklarer fordelene: «Med anskaffelsen av arculus har vi vært i stand til å utvide vår ekspertise på automatiseringsområdet betraktelig. Viktige AMR-områder som ordreplukking vil fortsette å vokse gjennom stadig økende e-handel. Med teamet fra arculus kan vi oppnå sterk vekst og knytte oss til viktige fremtidige markeder innen automatisert lagerlogistikk. Sammen åpner vi et nytt kapittel i historien om fremtidens lager."

Medlemsnyhet

Bedrift
Jungheinrich Norge AS

Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Norge
Jungheinrich Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.062