23948sdkhjf

Jungheinrich utvider produksjonskapasiteten

| Medlemsnyhet | Bedrift Jungheinrich Norge AS

Fra 2023 blir det produksjonsstart av skyvemasttrucker i den nye fabrikken i tsjekkiske Chomutov. Fabrikken vil skape mer enn 350 nye lokale arbeidsplasser.

Jungheinrich utvider sitt produksjonsnettverk med sikte på å møte den vedvarende sterke veksten i etterspørselen etter trucker. Grunnen til at valget falt på Chomutov i Tsjekkia, er beliggenheten sentralt i Europa og den optimale logistikken knyttet til dette. Det nye anlegget er et sentralt element for å nå målene om vekst i "strategi 2025+" og bidra til å øke effektiviteten og lønnsomheten.

Sabine Neuss, Chief Technology Officer i Jungheinrich AG, sier: «Etterspørselen etter Jungheinrich-trucker vokser kontinuerlig, og produksjonskapasiteten vår må vokse tilsvarende. Den ellevte Jungheinrich-fabrikken og et av de mest moderne produksjonsanleggene for industritrucker i verden bygges i Chomutov. Slik bidrar vi til bærekraftig vekst og lønnsomhet og øker Jungheinrich sin konkurranseevne på lang sikt."

Den nåværende produksjonen av skyvemasttrucker ved fabrikken i Norderstedt vil fra 2023 gradvis flyttes til det nye Chomutov-anlegget. Kapasiteten som blir frigjort i Norderstedt vil bli brukt til å muliggjøre videre vekst også her. Jungheinrich vil utvide sitt produksjonssortiment i Norderstedt og supplere med deler til høytløftende plukktrucker, som primært brukes i en stadig økende e-handel.

Medlemsnyhet

Bedrift
Jungheinrich Norge AS

Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Norge
Jungheinrich Norge AS

Send til en kollega

0.079