23948sdkhjf

Gjør bilen klar for vinteren med BEVOLA!

| Medlemsnyhet | Bedrift Bevola Norge AS

Hos BEVOLA fokuserer vi ikke bare på høy kvalitet og rask levering, sikkerhet er også veldig viktig.

Både sjåfører og medtrafikanter må føle seg trygge i trafikken. Og spesielt vinterstid da vi har noen ekstra utfordrende føreforhold med is, snø og glatte veier. Det er i slike situasjoner det er viktig og ha det rette utstyret på plass.

BEVOLA lyser opp veien

Vi jobber kontinuerlig med å ha et produktsortiment som er tilpasset markedets behov og ønsker. Derfor har vi også et bredt utvalg av lys i høy kvalitet og fin design, som er tilpasset både de europeiske og nordiske veiene med sitt spesielt krevende miljø.  

Basert på de mange alternativene kan det også være vanskelig å vurdere hvilke lamper du skal velge. Vi har derfor laget en liten guide for hvordan du velger lys eller lamper som passer dine spesielle behov. 

Men generelt kan du vurdere:
Hvor mye lys/lumen trenger du? Ønsker man et lys med stor spredning? (Flood) Ønsker man å ha mye lys for å fokusere langt frem? (spot) Hvordan skal de se ut? Design og form. Har man noen fysiske begrensninger? Spesielle krav til ADR, IP-grad, etc.? 

BEVOGRIP™
BevoGrip™ sandstrøer er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Vi har dem i 200 og 330 mm samt med høyre eller venstre hengslet dør. Den store modellen kan romme opptil 95 liter grus, og den lille modellen opptil 45 liter.

BevoGrip™ har en innebygd automatisk stoppfunksjon og et spesialutviklet varmeelement i rustfritt stål, montert sentralt over utmateraksel. Dette gir deg en perfekt og effektiv bruk av produktet. Elektronikken føler når belastningen blir for stor ved f.eks frosset/komprimert sand, den legger seg da i hvilemodus i stedet for å overbelaste kretser/sikringer. BevoGrip™ hjelper deg å komme trygt opp en bakke likeledes som den også tar deg trygt ned igjen. Den har også en egen elektrisk utmatermotor som også strør selv om drivhjul er blokkert.

BevoGrip™ er enkel å montere og betjene.

Kjettinger
Vi har et stort utvalg av snøkjettinger fra Lilleseth Kjetting, som er spesialist på kjettinger til tungbilsegmentet. De er tilgjengelige i forskjellige varianter fra 5,5-9mm med pigger, halvtette, tette, lettkjetting o.s.v. Kjettingene er aggressive og slitesterke, produsert i gjennomherdet borrlegert stål. kvalitet som merkes!

Hvis du er interessert i en automatisk kjetting, har vi det også. Vår RotoGrip automatiske kjetting Produseres hos Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveres enkelt mens du kjører via en knapp i førerhuset, kjettingen sprer seg som et teppe under drivhjulene. I de tilfeller det er hensiktsmessig er dette en svært driftsøkonomisk løsning. 

Klikk her for mer informasjon>>

Medlemsnyhet

Bedrift
Bevola Norge AS

Øya 49
3262 Larvik
Norge
Bevola Norge AS

Kataloger mm.

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078