23948sdkhjf

Brubakken satser offensivt

| Medlemsnyhet | Bedrift Brubakken AS

Brubakken satser offensivt i Trøndelag og har ansatt Ole Magne Neshaug som selger av truck og materialhåndteringsutstyr.

Som sikkert de fleste har fått med seg har Brubakken overtatt agenturet for Hyster trucker i Norge, og med dette satses det hardt på å nå nye og eksisterende kunder med knallgode produkter og god service.

"Vi har sett på Trøndelag som ett meget attraktivt sted å satse videre ved å få på plass en selger som vil møte gamle og nye kunder i distriktet. Vi har stor tro på at Ole Magne vil tilføre både kunder og Brubakken gode opplevelser og bygge gode relasjoner som vil gi langvarige samarbeid" sier salgssjef Leif Bærstad i en kommetar til satsingen.

Ole Magne Neshaug har lang erfaring fra salg i ulike bransjer, og har tidligere jobbet som avdelingsleder i Konecranes i Midt Norge og kjenner bransjen og mange kunder i distriktet.  Han er opptatt av gode kundeopplevelser og ser viktigheten av å kunne tilby en total pakke til kunden som inneholder både maskin og service.  Ole Magne vil selge hele produktporteføljen vi i Brubakken representerer og vil også kunne bidra ved leie av maskiner, om det er korttidsleie eller om du ønsker en Brubakken Total fra oss.

Ønsker du å kontakte Ole Magne for en truckprat treffes han på:                                                                                         Telefon: 484 43 055   e-post: ole.magne.neshaug@brubakken.no

Medlemsnyhet

Bedrift
Brubakken AS

Floodmyrvegen 26
3946 PORSGRUNN
Norge
Brubakken AS

Send til en kollega

0.062