23948sdkhjf

SUNLIGHT Lithium-Ion batterier for Hyster Trucker®

| Medlemsnyhet | Bedrift Brubakken AS

Hyster gir kundene valgmuligheter til å velge den beste batteriteknologien for sitt bruksområde med Sunlight Group litium-ion-batterier nå er et alternativ for utvalgte Hyster® gaffeltrucker og warehouse produkter.

Sunlight Li.ON FORCE-batteriene, som vil være tilgjengelige for utvalgte 24V-, 48V- og 80V-gaffeltrucker og warehouseprodukter, er fullt koblet til trucker via CANbus kommunikasjonssystem for å optimalisere batteristyringen.  I tillegg er Sunlight Li.ON FORCE-batterier selv utstyrt med det innovative GLocal Cloud Management System, som tilbyr ekstern tilgang og oversikt fra hvor som helst i verden.     

Sunlight Group Batterier er spesielt godt egnet til intensive og multi-shift operasjoner, samt  der hygiene er en prioritet, for eksempel mat, drikke og farmasøytisk produksjon.  Batteriene i Li.ON FORCE  er fri for gassutslipp, og det er ingen risiko for syresøl, noe som gjør dem til et "rent og grønt" strømalternativ.

"I riktig applikasjon kan bytte til litium-ion-batterier bidra til å maksimere oppetid og effektivitet," sier Paul Wells, direktør for kommersielt ettermarked EMEA for Hyster Europe. "Et enkelt litium-ion-batteri kan erstatte flere blybatterier, frigjøre ladeplass, samtidig som det muliggjør vedlikeholdslading i pauser for å maksimere arbeidsstiden og redusere de totale kostnadene."

Avhengig av bruksområdet kan et engangs litium-ion-batteri gjøre det mulig  å bruke trucken over to eller tre skift, og praktiske, korte ladeperioder  påvirker ikke batteriets levetid.

I tillegg er litium-ion-batterier i stand til raskere lading enn tradisjonelle blybatterier, og siden det ikke kreves batteribytte  med integrert litium-ion-strøm, kan dette  gi høyere oppetid.  De nye Sunlight Li.ON  FORCE-batteriene som er tilgjengelige for Hyster-maskiner, og er utformet med aktiv balansering, slik at alle celler lades likt til enhver tid, og de inkluderer en hurtigladingsfunksjon. Et utvalg av hurtigladeralternativer er tilgjengelig.

To vedlikeholdsstrategier for ladeadministrasjon bidrar til å forhindre uplanlagt nedetid, Sunlight Li.ON  FORCE-batteriene har en utladningsindikator som viser ladetilstanden.  Sunlight Groups Glocal skybaserte telematikk gir også sanntidsovervåking av batteridata via WiFi / GSM, samt oversikt over batteriets parametere som tillater ekstern servicevennlighet.

 Etter hvert som batteriene integreres med Hyster-truckenes CANbus-kommunikasjonssystem, er det mulig å optimalisere batteriytelsen og levetiden og gi feilrapportering.

"Ettersom Sunlight Li.ON  FORCE-batteriene også har ett vedlikeholdsfri design, uten behov for vannpåfylling, kan bruksområder finne at dette bidrar til å redusere de totale vedlikeholdskostnadene," sier Paul. " Bare en årlig sjekk er nødvendig, og den modulære designen gjør servicen svært effektive. "

Hyster lift trucks med Sunlight Li.ON FORCE batterier, og et bredt spekter av andre batterialternativer, er tilgjengelige for bestilling nå fra det globale nettverket av lokale Hyster distribusjonspartnere som i Norge er Brubakken AS. Hvis du vil ha mer informasjon, kan du gå til www.brubakken.no, eller ringe oss på 35 93 04 00


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
Brubakken AS

Floodmyrvegen 26
3946 PORSGRUNN
Norge
Brubakken AS

Send til en kollega

0.063