23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

WELDPLAST 600 fra Inter-Supply

WELDPLAST 600 – den nye Leister ekstruderen for tank- og containerkonstruksjon

Leister Technologies AG i Sveits introduserte i februar 2022 WELDPLAST 600, en håndekstruder for tank- og containerkonstruksjon. Den nye ekstruderen kjennetegnes av sin høye ytelse, lange levetid og elektroniske funksjoner.

WELDPLAST 600 ble utviklet av ingeniørene i den sveitsiske teknologigruppen, Leister Technologies AG, og har vært tilgjengelig siden februar 2022. Denne kraftige ekstruderen muliggjør praktisk ekstruderingssveising i tank- og containerkonstruksjon – selv for store og tykke gjenstander.

Kraftig, allsidig og lite vedlikehold
WELDPLAST 600 er den kraftigste håndekstruderen fra Leister og kjennetegnes ved sin høye ytelse på seks kilo i timen. Dens dobbeltsidige sveisetrådinntak gir den kraftige håndekstruderen mer fleksibilitet ved sveising av store gjenstander laget av polyetylen (HDPE) og polypropylen (PP). WELDPLAST 600 er egnet for sveising av plasttanker, galvaniseringstanker, vannreservoarer, fiskeoppdrettstanker, rørledninger, etc.

I tillegg til den børsteløse viftemotoren har WELDPLAST 600 en børsteløs drivmotor. Dette gir håndekstruderen mye kraft og lang levetid med lite vedlikehold.

Integrasjon i semi-automatiserte og samarbeidende arbeidsprosesser
Med sine mekaniske og elektriske grensesnitt er WELDPLAST 600 forberedt for integrering i halvautomatiske arbeidsprosesser. Dette er en fordel ved ekstruderingssveising av store og tunge gjenstander i tank- og containerkonstruksjon. Dette gjør det mulig å utføre ekstruderingssveising eksternt eller via en robot i repeterende eller tidkrevende arbeidsprosesser.

Kvalitetsbevis basert på dokumenterte sveiseparametere med LQS og myLeister app
De økende kvalitetskravene til tanker og containere ble også tatt i betraktning ved utviklingen av denne ekstruderen. Derfor er WELDPLAST 600 utstyrt med det velprøvde Leister Quality System (LQS). Via myLeister-appen kan sveiseparametrene tydelig dokumenteres i en logg under sveising. Dette er en fordel for brukerne, da det lar dem vise frem kvaliteten på arbeidet de har utført.

Optimal ledningsplassering
Med WELDPLAST 600 er strømledningen plassert under motorhuset. Denne nye posisjoneringen lar brukere sveise i forskjellige posisjoner uten problemer.

Enkel å håndtere
WELDPLAST 600 kan enkelt betjenes med én hånd via hovedhåndtaket. Brukerveiledningen er intuitiv.

Kraftig LED arbeidslys
Det skarpe LED-lyset på WELDPLAST 600 har to funksjoner: På den ene siden sørger det for optimal belysning av sveisesonen. På den annen side indikerer det opplyste LED-lyset når ekstruderen har nådd driftstemperaturen etter forvarming.

Økomodus og strømstyring – spar energi og bekjemp underspenning
Øko-modus på WELDPLAST 600 lar brukere spare opptil 40 prosent energi i arbeidspauser. Takket være intelligent strømstyring, sveiser ekstruderen pålitelig selv med en viss mengde underspenning. Hvis underspenningen blir for høy, slår ekstruderen seg automatisk av siden sveisekvaliteten ikke lenger er garantert.

WELDPLAST 600 – høy ytelse i tank- og containerkonstruksjon
Her er en oppsummering av de viktigste fordelene med WELDPLAST 600:

  • Børsteløse driv- og viftemotorer for lang levetid
  • Dataregistrering med Leister Quality System (LQS)
  • Digitalt grensesnitt for fjernkontroll
  • Mekaniske grensesnitt for enkel integrering i semi-automatiserte og samarbeidende arbeidsprosesser
  • Økomodus og intelligent strømstyring for lavt energiforbruk og underspenning
  • Enhåndsbetjening
  • Kraftig LED-lys for optimale lysforhold og pålitelig plastsveising
  • Optimal ledningsplassering for problemfritt arbeid
Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.094