23948sdkhjf

Har du fått kjøre- og hviletidskontroll?

| Medlemsnyhet | Bedrift Fartskriver AS

Vi bistår deg med kjøre- og hviletids kontrollen din!

Vi i Fartskriver AS jobber daglig med kjøre- og hviletid, arbeidstid og korrekt bruk av fartsskriveren.  Noe som gjør det enkelt for oss å bistå deg når du får kontroll. 

Vi tilbyr vår bistand til transportbedrifter som har fått kjøre- og hviletidskontroll, men som kanskje ikke helt har oversikt over all data som skal fremlegges, ikke har kapasitet til å gjøre denne jobben skikkelig, eller kanskje ikke kunnskap nok internt til å kunne gjøre dette på best mulig måte.

Kanskje er det også slik at bedriften har gjennomgått en foretakskontroll og at det faktisk er påpekt ulike brudd og bedriften blir anmeldt og ilagt forelegg. Vår oppfordring til bedriften er å ta seg tid til å gjennomgå grunnlaget for eventuelle forelegg nøye før dette vedtas. Vår erfaring er at det er kun mennesker som ilegger forelegg og at det faktisk kan gjøres feil fra politimyndighetene sin side i forhold til det regelverk som gjelder.

Vi har eksempler på bedrifter som har bedt oss om hjelp til gjennomgang av grunnlag for forelegg i størrelsesorden fra kr. 25.000,- til kr. 950.000,-. Noen saker har blitt behandlet på nytt og bedriften har fått bøtene kraftig redusert og i et par tilfeller ble saken henlagt på alle punkter etter en grundig gjennomgang fra vår side. 

Kontakt oss gjerne HER om du vil ta en prat! 

Medlemsnyhet

Bedrift
Fartskriver AS

Bølerveien 40
2016 Frogner
Norge
Fartskriver AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079