23948sdkhjf

Smart & effektiv oppbevaring på verkstedet, dette trenger du

| Medlemsnyhet | Bedrift Cowab AS

På et verksted eller i et produksjonslokale må man som regel oppbevare både smått og stort. Hvordan kan du best mulig holde orden på alt og velge riktig verkstedinnredning? Vi gir deg tipsene!

Driver du et verksted har du gjerne verktøy, smådeler, maskiner, kjemikalier, materialer og annet verkstedustyr. Avhengig av hvordan du jobber må du kanskje bruke forskjellig utstyr og verktøy i løpet av arbeidsdagen, og ikke minst ha tilgang til deler og materialer. 

Det er selvsagt mye hyggeligere å jobbe i et lokale hvor alt er på stell, men gode oppbevaringsløsninger og praktisk verkstedinnredning har flere andre fordeler det er verdt å ta med seg. 

Derfor lønner gode oppbevaringsløsninger seg
Sparer tid: I en tid hvor kravene til effektivitet er stadig høyere for å oppnå lønnsomhet, er det å bruke mindre tid på enkeltoppgaver helt nødvendig. Har du god oversikt og lett tilgang til alt du trenger, vil du kunne spare mye tid hver eneste uke. 

Reduserer faren for skader på utstyr & verkstedmateriell: Dersom verktøy ligger hulter til bulter er det større sjanse for at det blir skader på det, og det samme gjelder selvsagt også for materialer og deler. 

Sparer plass: Med gode løsninger for verktøyoppbevaring så vel som for annet tilbehør og utstyr utnytter du plassen på verkstedet, hallen, laboratoriet, lageret eller annet lokale langt bedre. Dette gjør at du kan benytte de samme lokalene lengre, du får plass til mer av både materiell og utstyr så vel som flere arbeidsstasjoner for ansatte.

Lavere risiko for personskade: Dersom det ligger verktøy, kabler eller materiell rundt omkring er det fort gjort at noen snubler og skader seg. Det samme kan skje om verktøyet ligger i en haug i en skuff, så en velorganisert arbeidsplass er en tryggere arbeidsplass.

God oversikt gir bedre kontroll over lagerbeholdningen: Når du har rett ting på rett plass er det enkelt å se om noe må erstattes eller fylles på. Det sparer ikke bare tid men hjelper deg også med å gjøre riktige bestillinger av smådeler, materialer og utstyr slik at arbeidet kan fortsette med minst mulig avbrudd.

Slik oppbevarer du verktøyet på best måte
Det viktigste for god verktøyoppbevaring er at det er lett tilgjengelig, oversiktlig og trygt. Hvilken løsning som passer deg kommer an på hvordan dere jobber, men her går vi igjennom noen av de mest populære alternativene:
Verktøyvogn:
En favoritt på mange verksteder er en verktøyvogn eller verkstredtralle. Disse har både en arbeidsflate på toppen av vognen, så vel som skuffer eller hyller hvor du kan legge verktøyet.

I tillegg kommer de med hjul slik at du enkelt kan flytte dem rundt på verkstedet ved behov.

Verktøytavle eller verktøypanel:
Dette er tavler med perforeringer over det hele hvor du kan feste verktøykroker, verktøyholdere, bøyler og kurver for å henge opp en rekke ulike verktøy.

Verktøytavlene er derfor svært fleksible da du kan montere verktøyet hvor du ønsker basert på dine behov. I tillegg til at verktøytavlene er svært oversiktlige, lar de deg utnytte veggplassen på en super måte.

Det finnes også verktøytavler på hjul slik at hele veggen med verktøy kan flyttes. Har du behov for å oppbevare ekstra mange verktøy på liten plass kan vi anbefale verktøyoppbevaring med uttrekkbare verktøytavler.

Les mer her

Medlemsnyhet

Bedrift
Cowab AS

Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Norge
Cowab AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078