23948sdkhjf

Slik forbedrer Cowab norske arbeidsplasser

| Medlemsnyhet | Bedrift Cowab AS

Fra design & produksjon til leveranse. Visste du at vi i Cowab produserer en stor del av sortimentet selv? Her kan du lese mer om hva vi produserer, hvorfor vi produserer egne produkter og hvordan vi utvikler produktene våre!

Da Cowab ble grunnlagt for snart 100 år siden var det nettopp med fokus på egendesignede og egenproduserte produkter. Takket være fabrikkene våre så vel som andre samarbeidspartnere kan vi fortsette dette arbeidet også i dag.

Hos oss er det største fokuset i produksjonen på stålprodukter, men vi produserer også endel varer av tre. Fabrikkene jobber med ulike råvarer av metall for å produsere produkter som skal holde lenge og tåle tøff bruk i krevende industrimiljøer. Der vi kan bruker vi også gjennvunnede og fornybare  materialer for å reduere vårt klimaavtrykk.

For oss er det viktig at produksjonsprosessen blir så effektiv og fleksibel som mulig, derfor oppdaterer vi stadig fabrikkene med nye maskiner og nye teknikker. Vi er også stolte over at fabrikkene er sertifiserte etter ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS 18001 for arbeidsmiljø, og hver dag jobber vi for å opprettholde den høye standaren.

Tre fordeler med egen produksjon
Det finnes selvsagt mange fordeler med egen produksjon, men det er spesielt tre aspekter som er viktige for oss når vi velger å produsere selv.

1. Kontroll på prosessen
En av fordelene med egen produksjon er at vi kan kontrollere hele kjeden i produksjonsprosessen, fra design og produksjon til salg og levering ut til kundene våre. Vi har derfor stålkontroll på at råvarene og materialene holder den kvaliteten vi ønsker, og vi kan kvalitetssikre produktene gjennom en rekke ulike kvalitetskontroller.

2. Erfaringer som gagner kundene
En annen fordel vi ser ved selv å produsere egne produkter og helhetsløsninger er at vi får et bedre innblikk og en større forståelse for hvordan arbeidsprosessene ser ut hos kundene våre. Denne kunnskapen er uvurderlig og er noe vi tar med oss videre når vi utvikler produktene, for å løse utfordringene kundene våre står ovenfor. 

3. Spesialproduksjon og skreddersydde løsninger
Siden vi har egne fabrikker samt et tett samarbeid med leverandørene våre, har vi mulighet til å tilby spesialproduserte produkter som er skreddersydde for kunden. Dette gjør at vi er en fleksibel samarbeidspartner som jobber på lag med bedrifter over hele Norden. 

Et utvalg av våre egenproduserte produkter
Vi har plukket ut noen av våre holdbare og slitesterke produkter som vi produserer selv, og som stadig går ut fra lageret vårt. Disse har til felles at de inngår i serier med mange ulike modeller og smarte tilbehør - for at du skal kunne finne en løsning som passer deg og akkurat ditt arbeid.

Arbeidsbenk med skuffer
Dette arbeidsbordet med tilhørende skuffeseksjon er et godt eksempel på hva vi lager. Med slitesterke materialer og et robust design er denne arbeidsbenken laget spesielt for å tåle industrielle miljøer og den tøffe arbeidsdagen på verkstedet og lageret.

Arbeidsbenken har høy belastningskapasitet, er slagfast og har en slitesterk bordplate som tåler oljer, kjemikalier og væsker. I tillegg kommer den med en låsbar skuffeseksjon for verktøy, redskap og annet du trenger når du jobber.

En annen fordel er at du har flere varianter å velge mellom. Kanskje vil du heller ha en bordplate i eik eller en skuffeseksjon med høyere skuffer? Ta en titt på aktuelle modeller her.

Verktøybenk
Her kombinerer vi stålprodukter og trevarer for å skape en arbeidsbenk på hjul som også har god plass til oppbevaring av både verktøy og annet utstyr.

Verktøybenkens stamme er produsert av holdbart stål mens benkeplaten er laget av slitesterk høytrykkslaminat, noe som gjør at denne verktøyvognen passer de fleste industrier, verksteder og lager. Vognen finnes også i andre utførelser og modeller - her ser du et par av dem.

Les videre her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Cowab AS

Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Norge
Cowab AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078