23948sdkhjf

AF Energi inngår avtale med APX systems

| Medlemsnyhet | Bedrift APX Systems AS

AF Energi digitaliserer vareflyten. Ved hjelp av innkjøpsløsning, WMS og senere bruk av digital statusoppdatering, automatiserer AF Energi hele verdikjeden.

AF Energi tar i bruk nye digitale løsninger for leveranser til norske byggeplasser. Løsningen, som skal leveres av norske APX systems, inneholder alt fra innkjøp, ved bruk av EDI, mottak av elektroniske bestillinger, strekkodemerking av varer, mottak av varer basert på EDI-ordre, samt lagerlegging på eget lager eller levering til byggeplass. Ordre vil i første omgang gå fra Norge og til Litauen. Status på alle leveranser oppdateres automatisk. 
 
AF Energi ønsker å forenkle sine logistikkrutiner der de vil ta i bruk GS1 strekkodestandard med bruk av GTIN-, sporing, SSCC- og GLN-nummer.  
Dette gjør at AF gruppen vil kunne snakke med andre aktører via global GS1-standard. Standarden NeB-supply sammen med GS1, sikrer full vareflyt, sier Jan Erik Evanger, CEO i APX systems. Gevinsten for AF Energi, er at de blir enda mer effektive og nøyaktige, hevder Evanger. 
 
AF Energi er leverandør til store norske byggeplasser der det nå stilles krav om bruk av GTIN og GLN.  
 
Logistikkløsningen, sD2 logistics, er en velutviklet logistikkløsning som er egenutviklet hos APX systems, og som allerede er i bruk av både offentlige og private næringer. Logistikkløsningen er en del av APX Vareflyt 4.0 som også innbefatter løsninger for blant annet produksjon, transport og byggeplasslogistikk.  
Alt er integrerbart med alt og alle og er dessuten modulbasert slik at AF Energi har mulighet til å utvide løsningen etter hvert.  
 
APX systems startet med å utvikle industrielle løsninger på Windows-plattformen allerede i 1993. Videre utviklet de den måten som dagligvarebransjen driver sin logistikk på i dag.  


Skriv kommentar

Medlemsnyhet

Bedrift
APX Systems AS

Nils Hansens vei 4B
0667 Oslo
Norge
APX Systems AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.078