23948sdkhjf

iF Design Award for palletruck med integrert Li-ionbatteri

| Medlemsnyhet | Bedrift Jungheinrich Norge AS

Jungheinrich sin elektriske palletruck ERE 225i ble nylig tildelt den anerkjente designprisen iF Design Award i kategorien «Automobiles and Vehicles».

• Tildelt prisen for innovasjonskraft og enestående designkvalitet
• Unik kombinasjon av smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft
• 270 mm kortere l2-mål (truckens lengde inkludert gaffelrygg) som følge av integrert litiumionbatteri

Palletrucken ERE 225i vant nylig den verdenskjente iF Design Award i kategorien «Automobiles and Vehicles». Gaffeltrucken imponerte juryen med et høyt nivå av nyskapende og enestående designkvalitet. Med sitt helintegrerte litiumionbatteri i truckchassiset, kombinerer ERE 225i på en unik måte både smidighet, sikkerhet, komfort og bærekraft.

«Vellykket design visualiserer egenskapene til et produkt," sier Andreas Knie, industridesigner hos Jungheinrich. "Med ERE 225i blir alt vi lover kundene når det gjelder ytelse, tydelig ved første øyekast: Trucken er sikrere og mer kompakt og komfortabel enn noen annen gaffeltruck i sin klasse, og det synes.»

Takket være det nye designet til ERE 225i, er truckens l2-mål 270 mm kortere enn forgjengeren. Det gjør at trucken tenger mindre plass ved håndtering av last. Truckførere drar nytte av den forbedrede manøvreringsevnen, noe som gir enda tryggere transport i trange områder. Faste sidevegger gir optimal beskyttelse, samtidig som de sikrer god arbeidskomfort.

Alt dette gjør ifølge iF Design Award-juryen ERE 225i til et av de beste kjøretøyene i sin klasse. I en tre dager lang utvelgelsesprosess har juryen, bestående av 75 anerkjente internasjonale designeksperter, utpekt årets vinnere. Totalt hedret iF Design Award igjen kreative merkevarer, nykommere og oppstartsbedrifter i ni disipliner og totalt 81 kategorier for utmerket design i 2022.

«Vi er veldig glade for å ha vunnet denne anerkjente designprisen med ERE 225i. Det er ikke bare en enestående pris for oss som designteam, men også en takknemlighet og motivasjon for alle de som har bidratt til å skape produktet», sier Knie.

Medlemsnyhet

Bedrift
Jungheinrich Norge AS

Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Norge
Jungheinrich Norge AS

Send til en kollega

0.062