23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic presenterer sitt ultimate robuste nettbrett

TOUGHBOOK 40 er utviklet for bruk i militæret, politiet, byggebransjen og offentlig sektor. Dette er Panasonics mest allsidige modell til nå.

Panasonic har siden 1996 produsert en lang rekke PC-er og nettbrett under merket TOUGHBOOK, og dette er snakk om robuste produkter som er designet for å motstå forhold som under normale omstendigheter vil skade eller ødelegge slike enheter. 26 år etter presentasjonen av deres aller første robuste enhet, viser teknologiselskapet nå frem sin mest allsidige modell til nå.

Nettbrettet TOUGHBOOK 40 er utviklet for å motstå de mest ekstreme forhold, inkludert fall og støt, vann og støv, ekstreme temperaturer, høy fuktighet og luftfuktighet samt voldsomme vibrasjoner. Dessuten er PC-en bygget opp av moduler, noe som gjør den enkel å reparere, vedlikeholde og oppdatere.

Enheten oppfyller den internasjonale militære standarden MIL-STD810H og er IP66-klassifisert, noe som innebærer at den er fullt beskyttet mot støv og kraftige vannstråler. I tillegg tåler den fall fra så mye som 1,8 meters høyde. Videre har enheten ekstraordinært lang batterilevetid på 18 timer per batteri, og skjermen leverer skarpe og tydelige bilder selv i sterkt sollys.

TOUGHBOOK 40 har også stort fokus på sikkerhet, med blant annet fingeravtrykksleser og flerbrukergodkjenning i situasjoner der enheten brukes av et team. Videre gjør nettbrettet bruk av NATO-godkjente selvkrypterende stasjoner. Ikke minst er det mulig å øyeblikkelig deaktivere alt lys og elektronisk overføring med et enkelt trykk.

Det robuste nettbrettet utmerker seg også ved at berøringsskjermen kan betjenes med både penn, en finger, hansker og våte hender, og den kan fint brukes i regnvær. Høyttaler- og mikrofonteknologien gjør det mulig å gjennomføre samtaler og videokonferanser i selv de mest støyende miljøer, blant annet takket være AI-støydempingen som fjerner bakgrunnsstøy fra mikrofonlyden.

Enheten er spesielt rettet mot militæret, politiet, byggebransjen og offentlig sektor, men den er også velegnet for bruk i landbrukssektoren, transportsektoren og av service-teknikere og ingeniører i en lang rekke forskjellige roller.

– Fra soldaten på oppdrag og politibetjenten i bilen til teknikerne i veikanten og ingeniørene i felten, tar nye TOUGHBOOK 40 robust databehandling til et nytt nivå med sine tilpasningsevner til forskjellige oppgaver, datakraft, kommunikasjon og sikkerhet, sier Dirk Weigelt, europeisk produktsjef hos Panasonic Mobile Solutions Business.

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

CA
Cecilia Anberg
cecilia@digitalpr.dk

Send til en kollega

0.031