23948sdkhjf

To nye serier med Panasonics Solid Shine LCD-projektorer

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

Hurtigstart og høyere oppløsning enn Full HD med Panasonic PT-LMZ460 og PT-TMZ400 short throw-projektorer.

Panasonic presenterer to nye serier med LCD-projektorer som bruker Panasonics SOLID SHINE-laserlyskilde, og som er utformet for umiddelbar og engasjerende kommunikasjon i de lyse miljøene i klasserom og konferanserom. Panasonic PT-LMZ460-serien har mulighet til å starte presentasjon raskt ved hjelp av Quick Startup-funksjonen som gjør det mulig å starte projisering fra standby-modus på bare ett sekund. Utover fleksibel bruk og skarpe bilder med høyere enn Full HD-oppløsning, har den også et 1,2x-zoomobjektiv og en lysstyrke på opptil 4600 lm med ekte WUXGA-oppløsning. Dette gjør det mulig å vise bilder med deres opprinnelige bildeforhold, og det gir ekstra skjermoverflate til visning av websider og regneark. Panasonic PT-TMZ400-serien med kort kasteavstand og en lysstyrke på opptil 4000 lm ved WUXGA, kan også fungere som en kostnadseffektiv innstegsløsning for museer og skilting.

Den forbedrede optiske konstruksjonen og den effektive SOLID SHINE-laserlyskilden i begge de to projektorseriene minimerer energiforbruk, avfall og vedlikehold, noe som gjør dem til en miljøvennlig investering. Den forlenger lyskildens brukstid til 20 000 timer, minsker risikoen for projeksjonsavbrudd og bevarer konsekvent lysstyrke over lang tid. I kombinasjon med ECO Filter som klarer seg uten vedlikehold i opptil 15 000 timer*, gir SOLID SHINE-laserteknologien enkel projektorhåndtering. Den effektive optiske konstruksjonen senker også strømforbruker til bare 280 W*.

Projektorene er utformet for enkelt samarbeid – for eksempel med Panasonics presentasjonssystem PressIT – og deling av innhold med fritt tilgjengelige apper eller strømmet innhold fra en mediespiller. Takket være kompatibilitet med 4K-signaler går systemintegrasjon sømløst.

Med en vekt som begynner på bare 4,5 kg* går det an å velge en modell med 1,2x-zoomobjektiv (PT-LMZ460-serien) så man får ekstra fleksibilitet, eller et objektiv med kort kasteavstand (PT-TMZ400-serien) som projiserer et 80-tommers bilde fra bare 83 cm avstand, noe som er perfekt for mindre rom. Digital Zoom Extender gjør at eksisterende takfester kan brukes selv om de sitter bortenfor objektivets optiske rekkevidde, og alle modeller kan installeres i alle orienteringer 360° rundt.

LCD-projektorene i PT-LMZ460-serien og PT-TMZ400-serien slippes i september 2022. Mer informasjon er tilgjengelig på: https://business.panasonic.no/visual-system/pt-lmz460-series-4000-lm-solid-shine-laser-projectors

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.094