23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Ny 360-graders videokonferanceløsning forenkler hybridmøter

Videokonferanseløsningen Panasonic PressIT360 gir de ansatte friheten til å treffes og samarbeide på en enkel måte uansett hvor de befinner seg.

For å støtte nye måter å samarbeide på hjemmefra og på kontoret, har Panasonic presentert en revolusjonerende ny 360-graders videokonferanseløsning som er utformet for å gjøre hybridmøter mindre stressende. Panasonic PressIT360 er intuitiv å bruke, kobles enkelt til en PC med bare en USB Type-C-kabel, og gir fantastiske høyoppløste bilder og klar lyd. Løsningen komplementerer Panasonic PressIT-familien, der Panasonic PressIT Wireless Presentation System allerede er populært for samarbeid under møter.

Alle har opplevd hvor vanskelig og slitsomt det kan være å delta i fysiske møter når man kobler seg til fra avstand. Fjerndeltakere har vanskelig for å få samme oppmerksomhet fra gruppen. Møtekameraet PressIT360 løser disse problemene, og tar bort barrieren mellom online-møter og fysiske møter – uten å gå på kompromiss med lyd- eller bildekvalitet – ved å utnytte Panasonics unike ProAV-erfaringer innen kamera-, mikrofon- og høyttalerteknikk.

PressIT360 har alle nødvendige elementer for enkle hybridvideomøter, inkludert fire integrerte kameraer med en oppløsning på 2560×1440 for å gi et 360-graders horisontalt bilde av rommet, pluss syv mikrofoner og lyd med Panasonics unike gjenkjenningsteknologi som garanterer at den som snakker alltid er i bildet. PressIT360 fremhever bildet av den som snakker til hele møtegruppen ved å vise et innrammet nærbilde av personen. Dette innebærer at selv fjerndeltakere tydelig kan se uttrykket og gestene til den som snakker – noe som gir en mye mer naturlig og effektiv møteopplevelse.

På et skrivebord eller i et møterom kan systemet oppdage personer som snakker opptil 5 meter borte, og det har funksjoner som demper ekko, støy og volumforandringer slik at det automatisk justerer lydkvaliteten uansett om den som snakker befinner seg langt borte eller er i rommet.

For at installasjon og bruk skal være enkelt, overføres video, lyd og strøm til PC-en via en eneste USB Type-C-kabel. Volum og opptil 5 videomoduser kan styres med knappene på enhetens base. Å bruke enheten er intuitivt, takket være at status synes på en farget LED-ring.

Det slanke designet (bredden uten basen er 63,4 mm og høyden er 285 mm) gjør at enheten er enkel å bære rundt på kontoret med én hånd. Eventuelt kan den enkelt festes på et stativ eller installeres permanent på et skrivebord med Kensington-lås.

– I og med at kolleger jobber mer og mer fra avstand, er det viktigere enn noensinne å enkelt kunne føre sammen mennesker i et realistisk møtemiljø. Denne hybridmøteløsningen fra Panasonic gir friheten til å skape og samarbeide effektivt – uansett hvor du befinner deg, forklarer Vanessa Lovric, europeisk produktsjef for Panasonic Visual Solutions.

PressIT360 er tilgjengelig fra og med juli 2022. For mer informasjon, besøk: https://business.panasonic.no/visual-system/PressIT360-camera-speakerphone-360-degrees

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.031