23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Den elektriske støttebenstrucken ERD 220i vinner IFOY-Award!

Jungheinrich sin elektriske pallestabler ERD 220i vant IFOY Award i München (Tyskland) i går kveld. Kompakt, sikker og ergonomisk er tungtveiende argumenter for juryens avgjørelse.

Den internasjonale juryen valgte Jungheinrich sin pallestabler ERD 220i som den beste nykommeren i dette markedssegmentet. «Når du skal utføre en jobb med en pallestabler, må du ikke lenger inngå kompromisser mellom sikkerhet, kompakt konstruksjon og ergonomi. Med den nye ERD 220i setter Jungheinrich nye standarder for en sikker, optimalt beskyttet og likevel superkompakt elektrisk støttebenstruck. Kapasiteten er utmerket og utfordrer konkurrentene.»

For Christian Erlach, som er salgsdirektør i Jungheinrich, bekrefter prisen Jungheinrich sin innovative posisjon: "Å vinne IFOY-prisen med ERD 220i er en enorm bekreftelse på arbeidet vi legger ned. Jungheinrich-trucker er svaret på kravene til fremtidens lager. Med dette selvbildet skaper vi innovasjon. IFOY-prisen er et bevis på det og en stor anerkjennelse til hele teamet vårt, som jeg er spesielt stolt av.»

Kompakt, sikker og ergonomisk truck
I stedet for å installere et stort batteri mellom plattformen og gaflene, slik det har vært gjort tidligere, har Jungheinrich brukt to kompakte litiumion batterimoduler på 130 amperetimer i ERD 220i. Disse er plassert i truckchassiset. Å fjerne batterikassa har gitt betydelige fordeler for truckens ytelse: ERD 220i er mer enn 300 millimeter kortere enn forgjengeren, noe som resulterer i en plassreduksjon på omtrent 25 prosent. De kompakte dimensjonene gjør den elektriske pallestableren, som er svært godt egnet for bruk på lageret og ved lasting og lossing av lastebiler, spesielt allsidig og smidig å kjøre. Svingradiusen på 1985 millimeter gjør den enkel å manøvrere i trange rom. Trucken krever mindre plass i gangene, så bruksarealet kan økes tilsvarende. På denne måten kan kundene skape mer lagringsplass på samme lagerflate.

I tillegg har Jungheinrich forbedret vektfordelingen til ERD 220i. Dette kommer spesielt til uttrykk i en raskere akselerasjon og kjørehastigheter på inntil 14 kilometer i timen. Den sparte batteriplassen gjør at trucken er tilgjengelig i to romslige plattformutgaver (standard og kort utgave). Begge plattformversjonene har fast sidebeskyttelse på tre sider.

Med de nye mastvariantene har ERD 220i blitt enda mer fleksibel. I tillegg til lasting og lossing kan den også brukes til innsetting og uthenting av varer i høyder opptil 3760 millimeter. Samtidig er høyden på masten gjort så kompakt at trucken enkelt kan brukes i lastebilhengere. Ved hjelp av initialløftet kan ERD 220i også brukes til å transportere to paller over hverandre, samtidig. Det gir betydelig effektiv drift, spesielt ved lasting og lossing av lastebil.

«ERD 220i er mer kompakt, komfortabel og tryggere enn alle andre gaffeltrucker i sin klasse. Med det nye batterikonseptet redefinerer ERD 220i begrepene smidighet, sikkerhet og ergonomi. Dette er gaffeltrucken våre kunder har lett etter i lang tid, forklarer Torben Sell, ansvarlig produktsjef hos Jungheinrich. ERD 220i med integrert litiumionbatteri er en del av Jungheinrich POWERLiNE og er som alle POWERLiNE-modeller CO2-nøytral frem til den leveres til kunden.

Om IFOY Award
IFOY Award (International Intralogistics and Forklift Truck of the Year) står for lønnsomhet og nytenkning og regnes som den viktigste innovasjonsprisen innen internlogistikken på grunn av sin tekniske ekspertise. Vinnerne blir årlig kåret av en uavhengig jury som består av internasjonalt ledende fagjournalister. Avgjørelsen blir tatt på bakgrunn av en nøytral test og en vitenskapelig innovasjonskontroll. Med totalt elleve seire siden 2013 ligger Jungheinrich øverst blant IFOY-vinnerne.  

Bilder av ERD 220i finner du her

Jungheinrich Norge AS
Alf Bjerckes vei 30
0596 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO914763436

Send til en kollega

0.032