23948sdkhjf

7 smarte måter du kan bruke et trillebord på jobb

| Medlemsnyhet | Bedrift Cowab AS

Når du hører ordet “trillebord” tenker du kanskje først og fremst på en serveringsvogn. Trillebord er derimot så mye mer, og disse vognene er overraskende praktiske og fleksible.

De er rett og slett hyller på jul, og her får du tips til flere ulike bruksområder!

1.    Ekstra skrivebordsplass
Enten du jobber i et kontorlokale eller fra hjemmekontor kan du noen ganger ha behov for mer abeidsflate. Kanskje samarbeider du på et prosjekt med noen og vil sitte side ved side, eller du behøver plass til papirer, permer, tegninger eller annet. 

En trillevogn er ypperlig som et mobilt lite skrivebord for ekstra plass, den finnes i mange ulike størrelser og med en eller flere hyller. 

2. Oppbevaringsplass for printere & kontormaskiner
Et trillebord kan også brukes til å ha printere og kopimaskiner på, og du får i tillegg plass til kopipapir, konvolutter og annen kontorrekvisita om du velger en hyllevogn med mer enn en hylle.

3. Til avfallssortering og kildesortering
En bordvogn er ypperlig til å frakte avfallsbeholdere dit du trenger dem, og gjør det også enklere når de skal tømmes. Skreddersy din egen løsning, enten du jobber på kontor, innen produksjon, i restaurant eller på butikk.

4. Bruk et trillebord som bokhylle
Et trillebord er både praktisk og en morsom innredningsdetalj. Oppbevar både bøker, permer, prosjektmapper og dokumenter i en trillevogn, da har du en praktisk oppbevaringsløsning som enkelt kan flyttes dit du vil. 

5. Som en allsidig serveringsvogn
En serveringsvogn er et kjært hjelpemiddel både på behandlingsinstitusjoner, restauranter, hoteller og kantiner. Den kan brukes både til servering, som ekstra oppbevaringsplass for tallerkener og annet og for håndtering av dekktøy på storkjøkkenet.

Et trillebord av rustfritt stål er et populært valg, men de finnes også i andre praktiske materialer.

6. Plantebord som enkelt kan flyttes
En bordvogn er perfekt som plantevogn! Oppbevar blomster, urter eller grønnsaksplanter på et trillebord og du kan enkelt flytte dem ut og inn av solen, inn på kjøkkenet også videre. I tillegg finnes det mange dekorative bordvogner som sammen med fine blomster pynter opp både på arbeidsplasser og andre offentlige miljøer.

7. Bruk trillebordet som en praktisk postvogn
En postvogn er ypperlig for å oppbevare og distribuere post, enten det er brev, poser eller pakker. Velg gjerne en bordvogn som har hyller med kanter for å holde posten trygt på plass, disse vognene får du med både 2 og 3 hyller avhengig av hva du har behov for.

Få bedre ergonomi med et trillebord
I tillegg til idéene ovenfor kan et trillebord selvsagt brukes som en generell transportvogn. Det finnes flere trillebord som tåler flere hundre kilo, men de fleste tåler en maksbelastning på minst 100 kilo. 

Det betyr at enten du trenger å flytte malingsspann, kasser, varer eller utstyr er det praktisk å ha en bordvogn tilgjengelig. Unngå å bære tungt og benytt heller hjelpemidler som trillevogner, det er god ergonomi og gjør at faren for skader, ulykker og smerter er langt mindre.

Medlemsnyhet

Bedrift
Cowab AS

Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Norge
Cowab AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.079