23948sdkhjf

BEVOLA lyser opp i mørket

| Medlemsnyhet | Bedrift Bevola Norge AS

Vårt lykteprogram består av mange forskjellige typer lykter

BEVOLA leverer et bredt produktsortiment innen lys og elektronikk. Vi jobber kontinuerlig med å ha et lykteprogram som er tilpasset markedets behov og ønsker, samt består av høy kvalitet og et pent design.

Når du velger lykter bør du vurdere f.eks. hvor mye lys/lumen du trenger, skal lyset vær med stor spredning (flood) eller skal det fokusere langt frem (spot), og hva med spesielle krav til ADR, IP-grad, etc. Når du har funnet ut av de ulike krav blir det lettere å velge den rette varen. Våre selgere og kundeservice hjelper deg gjerne med å finne de riktige lyktene, hvis du er usikker på hva du skal velge, ta gjerne en prat med oss.

Vårt lykteprogram består av mange forskjellige typer lykter. Vi har f.eks.:

EKSTRALYS
I vår ekstralysprogram finner du lykter til alle behov! Det er ikke lengre krav om montering av parvis lykter og du kan derfor montere en enkel lykt/bjelke som ekstralys/fjernlys. Det er heller ingen grense for maksimal lysstyrke.

Vår fjernlykter har en ECE-R112 godkjenning og har også en EMC:ECE-R10 godkjenning, noe som betyr at lampen ikke avgir elektromagnetisk støy som kan forstyrre andre elektroniske enheter som telefoner, radio og fartsskriver.

ARBEIDSLYS
I vår arbeidslys-program har vi også flere typer lykte. Igjen avhenger det av hvilket behov du har, om lyset skal ha stor spredning eller fokusere langt frem. Noen ganger kan det også være fordelaktig å velge flere mindre lykter i stedet for en stor, da det vil gi en bedre lysdekning og en mer behagelig opplevelse.

De fleste av våre lykter leveres i dag med en Deutsch kontakt. En velkjent og mye brukt kontakt med høy kvalitet. Vi har i Norge et tøft miljø med mye veisalt og i stor grad vekslende temperaturer. Dette er utfordrende for elektriske tilkoblingspunkter og vi anbefaler derfor å bruke et antikorrosivt fett i alle kontakter og tilkoblingspunkter.

ANDRE TYPE LYKTER
Vi har som sagt et bredt lykteprogram som inneholder mange forskjellige typer lykter som f.eks. skiltlys, baklykter, ryggelys, markeringslys, varsellys, taklamper og brøytelys.

Les mer på BEVOLA hjemmeside>>

Medlemsnyhet

Bedrift
Bevola Norge AS

Øya 49
3262 Larvik
Norge
Bevola Norge AS

Kataloger mm.

Send til en kollega

0.078