23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Raskere, sikrere og mer holdbar lading med nytt USB C-uttak

Nå er det ikke lenger behov for å ta med seg tunge adaptere for å kunne lade pc eller andre enheter. Med Schneider Electric sitt nye USB C-uttak kan man lade alle sine enheter direkte i veggen med kortest mulig ladetid.

Nye Thorsman F80 USB 65W CYB bruker den nye Power Delivery-teknikken der effekten tilpasses enheten som lades. Dette gir raskere, sikrere og mer holdbar lading.

– USB C-uttaket er både raskt og sikkert, sier Deepesh Sharma, Produktsjef hos Schneider Electric. Det er den nye standarden for å lade enheter og vi er en av de første i Europa med USB C-uttak som har Power Delivery hurtigladeteknikk. Fra 2024 kommer også Apple telefoner med USB C uttak på alle sine telefoner, de følger etter Samsung som allerede har hatt samme uttak i flere år. EU har bestemt at det skal være en fellesløsning for alle leverandører. Vi tror derfor USB C uttak vil bli mer attraktivt den kommende tiden. 

Uttaket kan lade opp til 65 watt, noe som optimerer ladingen slik at høyest mulig effekt tillatt av den tilkoblede enheten oppnås. 

– Med USB C-uttaket behøver du ikke lenger bruke en adapter til din pc og andre enheter, og du unngår risikoen med potensiell varmegang som kan oppstå i enheter som telefoner og pc av eldre modell, sier Deepesh.
Du beskytter dermed din tilkoblede enhet mot overoppheting og sparer samtidig miljøet da effekten tilpasser enheten.

Til forskjell fra et tradisjonelt USB A-uttak så er USB C-uttaket med Power Delivery-teknikk et stort steg fremover i den tekniske utviklingen, avslutter Deepesh.

CYB uttaket lanseres i to farger; hvit og aluminium.  

Les mer om produktene her.

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Kontaktperson

LS

Send til en kollega

0.047