23948sdkhjf

BEVOLA gjør deg klar for vinteren

| Medlemsnyhet | Bedrift Bevola Norge AS

Det blir kjøligere og vinteren er rett rundt hjørnet. Er du og lastebilen klar for vinteren?

Sikkerhet er viktigst! Derfor lager vi i BEVOLA et poeng av å ha produkter som bidrar til å øke sikkerheten slik at sjåførene føler seg trygge i trafikken. Det er viktig at utstyret er i orden.

Hos BEVOLA kan du få alt fra lys og lastesikringsutstyr til sandstrøer og snøkjettinger. Vi har flere snøkjettinger fra Lilleseth Kjetting på lager, som er veldig brukervennlige å sette på dekkene. I tillegg har vi RotoGrip automatiske kjeder og våre egne BevoGrip™ sandstrøere.

KJETTINGER
Snøkjettingene fra Lilleseth Kjetting kommer i ulike varianter med eller uten pigger. Kjettingene er agressive og slitesterke, produsert i gjennomherdet og legert stål. Kvalitet som merkes!

Hvis du er interessert i en automatisk kjetting, har vi det også. Vår RotoGrip automatiske kjetting produseres hos Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveres enkelt mens du kjører via en bryter i førerhuset. Kjettingen sprer seg som et teppe under drivhjulene og i de tilfeller det er hensiktmessig er dette en svært driftsøkonomisk løsning.

BEVOGRIP™ SANDSTRØER
BevoGrip™ sandstrøer er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Vi har dem i 200 og 330 mm samt med høyre eller venstre henglset dør. Den store modellen kan romme opptil 95 liter grus, og den lille modellen opptil 45 liter.

BevoGrip™ har en innebygd automatisk stoppfunksjon og et spesialutviklet varmeelement i rustfritt stål, montert sentralt over utmaterakselen. Dette gir deg en perfekt og effektiv bruk av produktet. Elektronikken føler når belastningen blir for stor ved f.eks. frosset/komprimert sand og den legger seg da i hvilemodus i stedet for å overbelaste kretser/sikringer. BevoGrip hjelper deg å komme trygt opp en bakke likeledes som den også tar deg trygt ned. Den har en egen elektrisk utmatermotor som også strør selv om drivhjul er blokkert.

BevoGrip™ er enkel å montere og betjene.

Les mer på BEVOLAs hjemmeside>> 

Medlemsnyhet

Bedrift
Bevola Norge AS

Øya 49
3262 Larvik
Norge
Bevola Norge AS

Bilder & videoer

Send til en kollega

0.078