23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

BEVOLA gjør deg klar for vinteren

Det blir kjøligere og vinteren er rett rundt hjørnet. Er du og lastebilen klar for vinteren?

Sikkerhet er viktigst! Derfor lager vi i BEVOLA et poeng av å ha produkter som bidrar til å øke sikkerheten slik at sjåførene føler seg trygge i trafikken. Det er viktig at utstyret er i orden.

Hos BEVOLA kan du få alt fra lys og lastesikringsutstyr til sandstrøer og snøkjettinger. Vi har flere snøkjettinger fra Lilleseth Kjetting på lager, som er veldig brukervennlige å sette på dekkene. I tillegg har vi RotoGrip automatiske kjeder og våre egne BevoGrip™ sandstrøere.

KJETTINGER
Snøkjettingene fra Lilleseth Kjetting kommer i ulike varianter med eller uten pigger. Kjettingene er agressive og slitesterke, produsert i gjennomherdet og legert stål. Kvalitet som merkes!

Hvis du er interessert i en automatisk kjetting, har vi det også. Vår RotoGrip automatiske kjetting produseres hos Rud Ketten i Tyskland. RotoGrip aktiveres enkelt mens du kjører via en bryter i førerhuset. Kjettingen sprer seg som et teppe under drivhjulene og i de tilfeller det er hensiktmessig er dette en svært driftsøkonomisk løsning.

BEVOGRIP™ SANDSTRØER
BevoGrip™ sandstrøer er tilgjengelig i forskjellige størrelser. Vi har dem i 200 og 330 mm samt med høyre eller venstre henglset dør. Den store modellen kan romme opptil 95 liter grus, og den lille modellen opptil 45 liter.

BevoGrip™ har en innebygd automatisk stoppfunksjon og et spesialutviklet varmeelement i rustfritt stål, montert sentralt over utmaterakselen. Dette gir deg en perfekt og effektiv bruk av produktet. Elektronikken føler når belastningen blir for stor ved f.eks. frosset/komprimert sand og den legger seg da i hvilemodus i stedet for å overbelaste kretser/sikringer. BevoGrip hjelper deg å komme trygt opp en bakke likeledes som den også tar deg trygt ned. Den har en egen elektrisk utmatermotor som også strør selv om drivhjul er blokkert.

BevoGrip™ er enkel å montere og betjene.

Les mer på BEVOLAs hjemmeside>> 

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Send til en kollega

0.047