23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Fibertest ganske enkelt med TREND FiberMaster

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter og Lyskilde i tillegg til Videoinspeksjonsprobe. De er raske og enkle å bruke, og som en av de minste OTDR på markedet er de enkle å ha med seg.

Elma Instruments og TREND Networks presenterer den nye TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter og Lyskilde i tillegg til Videoinspeksjonsprobe. De er raske og enkle å bruke, og som en av de minste OTDR-ene på markedet er de enkle å ha med seg rundt. Med det sterke gummibelegget er TREND FiberMaster beskyttet mot fall og tøffe miljøer.

TREND FiberMaster kommer i 4 modeller; Quad, multimode, singlemode og PON. TREND FiberMaster OTDR har både høyt dynamisk område og små dead zones som gir den presisjonen som kreves for installasjon og feilsøking. Den medfølgende programvaren kan enkelt rapportere og sertifisere i henhold til gjeldende TIA/ISO/IEC/IEEE-krav med enkle bestått/ikke bestått-resultater. TREND FiberMaster OTDR med  Powermeter og Lyskilde leveres med veske og mye tilbehør.

 For ytterligere informasjon kontakt Elma Instruments på 22 10 42 70 eller se mer på www.elma-instruments.no

Elma Instruments AS
Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Oslo
Norge
Org. nr.: NO935507065

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Send til en kollega

0.03