23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Føl deg trygg på veiene med BEVOLA

Alt fra personlig verneutstyr til skilt og reflekser du trenger for å utstyre kjøretøyet

Hos BEVOLA fokuserer vi ikke bare på kvalitet, men også på sikkerhet. Til daglig er det mange som kjører med farlig gods eller med gods som må sikres ekstra godt til lasten/vognen. I tillegg går vi også noen måneder i møte, hvor det blir godstransport med bl.a. fyrverkeri. Sikkerheten må uansett være på topp. Hos BEVOLA kan du få alt!

I vårt produktsortiment finner du alt fra personlig verneutstyr til skilt og reflekser du trenger for å utstyre kjøretøyet. Husk å få alt sikkerhetutstyret på plass før du kjører – sikkerhet fremfor alt annet!

ADR-UTSTYR
Vi har et av markedets mest komplette utvalg av produkter for transport av farlig gods som personlig verneutstyr, ADR-bag/koffert, faresedler, alle typer ADR-skilt, refleks skilt, ADR-lykt, brannslukkere, lastesikring.

LASTESIKRING
Lasten skal være sikret slik at den ikke kan forskyve seg eller falle av under transport. Den skal videre være sikret ved låsing, stenging, surring eller ved en kombinasjon av disse metodene.

REFLEKSER OG SKILT
Husk å merke vogntoget med riktig skilting. F.eks. ved skilting bak varierer praksisen ofte og det er viktig å sjekke at man er oppdatert vedr. Regelverket.

I henhold til Forskrift om landtransport av farlig gods skal alle som håndterer farlig gods inneha den nødvendige kompetanse og ha det nødvendige utstyr.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere.

Les mer på BEVOLAs hjemmside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Send til en kollega

0.031