23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

It-innkjøpere må bryte sykluser for teknologioppdatering

Nye modulære mobile databehandlingsdesign og utvidede støtteprogrammer gir mulighet til å bryte fireårige teknologioppdateringssykluser.

Europeiske IT-kjøpere sitter fast i en fireårssyklus der de må oppdatere databehandlingsenhetene sine for den mobile arbeidsstyrken, til tross for økende press på bærekraft, ifølge ny forskning fra Panasonic TOUGHBOOK. I gjennomsnitt rapporterte IT-kjøpere at de oppdaterte sin mobile databehandlingsteknologi hvert fjerde år, og de forventet at produsenter skulle støtte enheter i litt over tre år etter produktlansering.

– Til tross for en økende bevissthet om bærekraftproblemer og et generelt ønske om å bruke enheter lenger, ser vi desssverre fortsatt at organisasjoner over hele Europa sitter fast i tankegangen om den fireårige teknologioppdateringen, sier Lisbeth Lashmana, leder for europeisk markedsføring for Panasonic Toughbook.

– Realiteten er at med den nye modulære utformingen av mobile databehandlingsenheter og den utvidede støtten som er tilgjengelig for de nyeste kraftige enhetene, har organisasjoner gode muligheter for å forlenge levetiden til teknologien som brukes av den mobile arbeidsstyrken, forenkle administrasjonen og forbedre de totale eierkostnadene.

I Storbritannia, Frankrike og Tyskland ble 750 kjøpere av mobilteknologi i selskaper med mer enn 50 ansatte på tvers av forsyningssektoren, nødetatene, helsevesenet, logistikk, produksjons- og byggesektoren, uavhengig undersøkt av Opinion Matters, i en undersøkelse bestilt av Panasonic Toughbook.

De fem viktigste hensynene for IT-kjøpere ved kjøp av dataenheter for mobile arbeidsstyrker var sikkerhet (23,7 prosent), pålitelighet (23,7 prosent), ytelse (22,9 prosent), batterilevetid (19,3 prosent), robusthet (18,7 prosent) og startkostnad (18,3 prosent).

Overraskende nok piloterer halvparten av alle IT-kjøpere fortsatt ikke nye databehandlingsenheter med brukere før kjøp.

I gjennomsnitt støttet selskapene 2-3 forskjellige typer mobile databehandlingsenheter i organisasjonen, alt fra bærbare datamaskiner og nettbrett til mobile arbeidsstasjoner og wearables.

70 prosent av respondentene anså bios-, fastvare- og driveroppdateringer som viktige, og oppdateringer  ble gjennomsnittlig gjort mellom 2,5 og 3 ganger i året med en gjennomsnittlig tidsbruk på 4 dager per år. Dette tyder på en økt bevissthet rundt sikkerhet.

– Det er en stor mulighet for bedrifter til å revurdere sin tilnærming til å kjøpe teknologi for den mobile arbeidsstyrken og lukke bærekraftgapet. Ved å engasjere arbeidsstyrken i pilotprosjekter før innkjøp, kan innkjøpere sikre at enhetene blir mye bedre tilpasset brukernes behov. Videre sikrer kjøp av de nyeste modulært designede enhetene, at brukerne kan endre og tilpasse teknologien til ulike krav i felt, i tillegg til at enhetene kan gjenbrukes senere til et annet formål i virksomheten. Når man kombinerer den utrolige CPU- og minneytelsen som er tilgjengelig i den nyeste generasjonen av enheter, med mulighetene til å oppgradere etter behov og den langsiktige utvidede støtten som tilbys av produsenter som Panasonic, og det er grunn til å være optimistisk. Alle elementene er nå på plass for at organisasjoner skal kunne utvide brukstiden til deres mobile datautstyr – i mange tilfeller med mange år, sier Lisbeth Lashmana.

Panasonic har nylig utvidet sitt utvalg av robuste modulære bærbare PC-er og nettbrett med en oppdaterte Toughbook 55, introduksjonen av det robuste nettbrettet Toughbook G2 og lanseringen av Toughbook 40, den ultimate 14-tommers modulære, robuste og bærbare datamaskinen som er designet for forsvaret og ideell for politi og installatører. For å ivareta sikkerhet og legge til rette for lang tids bruk av enhetene, støtter Panasonic sine produkter i ytterligere fem år etter at de har blitt trukket tilbake fra salg. Panasonics Toughbook ProTect-garantier kan forlenges i opptil fem år for alle enheter.

For å laste ned et sammendrag av The Sustainability Gap - Breaking the four-year technology refresh cycle, besøk: https://info.business.panasonic.eu/sustainabilitygap-en.html

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.047