23948sdkhjf

Det er fukten du ikke ser, som betyr noe!

| Medlemsnyhet | Bedrift Elma Instruments AS

Elma Instruments kan nå presentere den nyeste multifuktighetsmåleren fra Protimeter. Med MMS3 får du et fire-i-ett instrument for fuktmåling og søk.

Elma Instruments kan nå presentere den nyeste multifuktighetsmåleren fra Protimeter. Med MMS3 får du et fire-i-ett instrument for fuktmåling og søk. Instrumentet kommer med det siste innen fuktmålingsteknologi. Den er rask og gir et nøyaktig bilde både på og under overflaten, og den har en forsterket jack-inngang for eksterne prober. Med superlang batterilevetid og Bluetooth kan MMS kobles til både iOS og Android via en smart gratis APP.

Med MMS3 oppdages fuktigheten før det er for sent. MMS3 kan utføre destruktive så vel som ikke-destruktive målinger og søk, kommer med innebygd IR-termometer og duggpunktberegning. Med den store tilbehørskatalogen, med mange tilbehørsprober som er isolerte og i forskjellige lengder, er det lettere å få resultater på ønsket dybde. Data kan registreres og eksporteres fra mobiltelefonen, og dermed hjelper instrumentet med dokumentasjon i en travel hverdag. I tillegg kan du foreta en egenkontroll på instrumentet, slik at du kan se at instrumentet fungerer etter hensikten før du starter oppgaven.

MMS3 er en god løsning uavhengig av oppgaven du står overfor og du har muligheten til å velge mellom flere pakker avhengig av behovet. Fordi MMS3 finnes i flere forskjellige pakker, kan du velge for eksempel den største pakken med utstyr for betongmåling, hvor alt er samlet i en koffert, eller instrumentet i en myk bag med basisutstyr med alt tilbehør for måling i treverk. Det er utallige muligheter for å utvide settet etter hvert som behovet endrer seg.

Protimeter har mer enn 70 års erfaring med instrumenter som måler og oppdager fukt. Både instrumenter og tilbehør er nyskapende og har høy kvalitet. Derfor er Protimeters MMS det opplagte valget for å dokumentere om det er fukt i for eksempel boligen, etter vannskader, ved inspeksjoner eller ved kontroll av bygninger.

 Se mere på www.elma-instruments.no eller ring på 21 10 42 70.

Medlemsnyhet

Bedrift
Elma Instruments AS

Garver Ytteborgsvei 83
0977 Oslo
Norge
Elma Instruments AS

Bilder & videoer

Elma Instruments Protimeter MMS3

Send til en kollega

0.082