23948sdkhjf

Hvordan innrede en butikk som oppmuntrer til kjøp

| Medlemsnyhet | Bedrift Cowab AS

Enten du er butikkeier eller jobber som daglig leder i en: her får du tipsene til hvordan du kan innrede en butikk som gir en bedre handleopplevelse - og flere salg!

Få mest mulig ut av butikken din
Uansett om butikken din er stor eller liten, om du driver en interiørbutikk, dagligvareforretning, selger sportsutstyr eller klær - målet er det samme. Du ønsker å selge så mye som mulig, slik at butikken går med overskudd.

I en tid hvor stadig flere velger netthandel over fysiske butikker er det ingen tvil om at det å drive butikk er utfordrende. Heldigvis byr det også på mange muligheter, da du som driver fysisk butikk kan gi kundene dine en unik handleopplevelse som nettbutikkene aldri vil kunne nå opp til. 

Gå igjennom punktene under - og gi butikken din en make-over!

1. Få kundene inn i butikken
Vi starter med det viktigste først: For å kunne selge må du først få kunder inn i butikken. Det høres selvsagt ut, men det er utrolig mange butikker som fullstendig har oversett dette punktet. 

Et innbydende inngangsparti er langt viktigere enn man skulle tro, målet er at potensielle kunder rett og slett ikke skal greie å la være og stikke innom når de er i nærheten. 

Å holde det rent og ryddig er selvsagt, men noen ganger kan det være verdt å gjøre endringer på fasaden. Om du for eksempel har en ugjennomsiktig enkeltdør inn til butikken din vil du kunne oppleve en svært stor økning i besøk dersom du heller setter inn doble glassdører eller gulv-til-tak vinduer kombinert med en gjennomsiktig dør. Også det å la dørene stå åpne er gull for å gjøre det enklere for folk å stikke innom, dersom beliggenhet (og klima) tillater det.

Tydelige skilter som gjør det enkelt å finne butikken din så vel som å se hva slags butikk du har er også viktig. Bruk gjerne gatebutikker og skiltstativer for å dra oppmerksomheten mot tilbud og nyheter, slik at du vekker nysjerrigheten til forbipasserende.

Les mer her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Cowab AS

Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Norge
Cowab AS

Send til en kollega

0.078