23948sdkhjf

Panasonic introduserer neste generasjons 4K LCD-skjermer

| Medlemsnyhet | Bedrift Digital PR

En ny serie skjermer fra Panasonic tar utgangspunkt i at mange offentlige og private fremvisninger av digitalt innhold i dag foregår i fullt dagslys. Derfor er det bruk for spesielle løsninger som kan sikre kvaliteten i sterkt opplyste lokaler.

Panasonic presenterer to nestegenerasjons serier med profesjonelle 4K UHD LCD-skjermer designet for alle slags steder og applikasjoner i offentlige rom, bedrifter og utdanning. Panasonic SQE2-serien erstatter SQE1-serien, og er en avansert skjerm designet for 24-timers drift, med krystallklar visningskvalitet og et antireflekspanel som er ideelt for de lyseste opplyste rommene og offentlig skilting. CQE2 erstatter CQE1, og er ideell for konferanserom og klasserom med 16-timers kontinuerlig drift og fleksible tilkoblingsmuligheter. Den omfattende serien som spenner fra 43 til 98 tommer, vil bli tilgjengelig i andre kvartal 2023. 

Premium SQE2 tilbyr høy bildekvalitet
SQE2-serien er designet for visning av digitalt innhold i høy kvalitet i sterkt opplyste konferanserom, samarbeidsmiljøer og butikklokaler. Serien har skjermer med en lysstyrke på 500 cd/m² og et antireflekspanel med en minimum lysspredning på 25 prosent (økt til 28 prosent på 86-tommersmodellen TH-86SQE2W), noe som reduserer refleksjonene av omgivelseslys og forbedrer synligheten i alle miljøer.

For å sikre optimal fleksibilitet og et rent utseende uten set-top-bokser eller kabler, er SQE2-serien også utstyrt med plass for Intel® SDM-kort som støtter applikasjoner som digital skilting og kringkasting, ved hjelp av en innebygd PC, terminalkort eller trådløst presentasjonssystem.

CQE2 har økte muligheter og flere tilkoblinger

Panasonic har også annonsert den forbedrede innstegsserien CQE2, med økt lysstyrke til 500 cd/m2 [1] og 4K LCD-paneler på 3840 x 2160 piksler, som gir høyoppløselig bildekvalitet på omtrent 8,29 millioner piksler – fire ganger høyere enn Full HD. Alle CQE2-skjermene kan kontinuerlig fungere i opptil 16 timer, noe som gjør dem ideelle for utdannings- og konferanserominstallasjoner, mens toppmodellen TH-98CQE2W er i stand til å operere 24 timer i døgnet.

Suveren funksjonalitet på tvers av begge seriene
Takket være et slitesterkt panel, har begge seriene fleksibiliteten til å installeres vertikalt[2] eller horisontalt. Begge har Android OS installert, og er kompatible med HTML5 for å sikre enkel bruk ved digital skilting. Bluetooth-funksjonalitet er på plass så man kan koble til utstyr som mus og tastatur, noe som gjør det enkelt å betjene nettlesere og Android-applikasjoner. De er også utstyrt med Wi-Fi-funksjonalitet som gjør det mulig å vise bilder trådløst fra en PC eller Android-enhet[3].

Skjermene er utstyrt med HDMI (inn x 4), USB type-C (15W) og USB-A (x 3) for å sikre enkel tilkobling uten konvertere eller switcher.  I tillegg har SQE2 digital ut og DisplayPort. Kontroll er mulig via serial-port eller LAN. Samtidig kontroll og batch-administrasjon over nettverk er også mulig.

– Med mer intensiv bruk av digitalt innhold i offentlige og private rom, som i økende grad gjør bruk av mer naturlig lys for å øke trivselen, trenger vi skjermer som er designet for å møte de endrede kravene. Disse neste generasjons SQE2- og CQE2-seriene gjør nettopp det ved å tilby bedre visningskvalitet i sterkt opplyste miljøer, sammen med mer funksjonalitet og mer fleksible tilkoblingsmuligheter enn noen gang før, sier Vanessa Lovric, europeisk produktmarkedsføringssjef for Visual Systems Solutions i Panasonic Connect Europe.

Les mer om Panasonics nåværende utvalg av 4K UHD LCD-skjermer:

https://business.panasonic.co.uk/visual-system/cqe2-series-4k-entry-displays-for-corporate-and-education (SQE2)
https://business.panasonic.co.uk/visual-system/cqe2-series-4k-entry-displays-for-corporate-and-education (CQE2)

Medlemsnyhet

Bedrift
Digital PR

Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Danmark
Digital PR

Send til en kollega

0.473