23948sdkhjf

Derfor skal du velge garderobeskap av stål

| Medlemsnyhet | Bedrift Cowab AS

Garderobeskap kommer i mange varianter og materialer, her får du oversikten over fordelene med garderobeskap av stål - og også grunner til hvorfor du ikke skal velge dem.

Enten du skal innrede en garderobe for en bedrift, et idrettslag eller et treningssenter er valg av garderobeinnredning og spesielt garderobeskap viktig for at garderoben skal fungere optimalt.

I tillegg til plasseringen av skapene, størrelsen på hver enhet og antall må du finne ut hvilken funksjonalitet skapene skal ha, og hvilket materiale de skal være laget av. De fleste garderobeskap er enten laget av metall (stål) eller av laminat. 

5 Fordeler med garderobeskap av stål 
Stålskap er svært robuste og slitesterke
Når man innreder en skole eller en bedriftsgarderobe som brukes mye er gjerne levetiden på innredningen en viktig faktor. Fra et økonomisk perspektiv så vel som av miljøhensyn er det hensiktsmessig å velge garderobeskap som vil holde i mange år fremover. Nettopp dette er en av grunnene til at garderobeskap i stål er svært populære.

Enklere rengjøring
Stålskap er enkle å rengjøre, noe som både sparer tid og gir en mer hygienisk garderobe. I tillegg er det mulig å få garderobeskap i stål med skrått tak, noe som både reduserer mengden støv og smuss som blir liggende oppå skapet, og forhindrer at saker og ting blir plassert på toppen av garderobeskapene. 

Bedre plassutnyttelse - få plass til mer inni skapene
Stålskapene har slankere vegger enn skap av laminat, noe som gjør at hvert skap tilbyr mer plass innvendig. Dette kan utgjøre stor forskjell for brukerne av skapene, uten å gå på bekostning av antall skap du har plass til i garderoberommet.

Overlegen på ventilasjon
Dersom det oppbevares vått eller skittent tøy i garderobeskapene er det stålskap du bør velge. Disse kommer med ventilasjonshull både oppe og nede, noe som sikrer god ventilasjon i skapene. 

Ved behov for ekstra ventilasjon, for eksempel når arbeidstøyet utsettes for kjemikalier eller liknende, kan flere av stålskapene også kobles til eksterne ventilasjonssystemer.

Les videre her.

Medlemsnyhet

Bedrift
Cowab AS

Myrvangvegen 14
2041 KLØFTA
Norge
Cowab AS

Send til en kollega

0.126