23948sdkhjf

Miljøvennlige aksler fra Assali Stefen

| Medlemsnyhet | Bedrift Bevola Norge AS

Skreddersydde løsninger betydelig enklere og mer effektive

Vårt konsept er skapt basert på erfaringen vi har opparbeidet oss med mer enn 35 år i bransjen. Vårt fokus har vært å skape de beste og mest funksjonelt tilpassede løsninger for våre kunder, med langsiktig økonomisk bærekraft som verdigrunnlag.

BEVOLAs akseleksperter har i samarbeid med karosseribyggere, designere, sjåfører og Assali Stefen laget et helt unikt og miljøvennlig akselkonsept for det nordiske markedet.

ASSALI STEFEN
Assali Stefen er et italiensk selskap grunnlagt i 1984, spesielt kjent over hele verden for design, produksjon og distribusjon av aksler og oppheng for hengere, semitrailere og andre spesielle bruksområder. Produksjonen er preget av kvalitetstenkning, nærhet til kundene og deres detaljerte ønsker. Fleksibiliteten er stor, og det samme er mulighetene for å gjøre skreddersydde løsninger betydelig enklere og mer effektive.

Assali Stefen tok over produksjonen av ROR-aksler i 2011 og den integrerte fjæringen er grunnlaget for hele konseptet. Når akslene er ferdige, optimaliseres akslene med en proprietær prosess som vi kaller CAAC, (Computerized Axle Adjustment Concept). Produktutviklingen tok fart høsten 2011 da den totale produksjonen av RORs tilhengeraksler ble flyttet til Assali Stefen i Italia. Denne endringen åpnet mulig­heter for en bredere teknisk utvikling og tilpasning til våre nordiske forhold.

AKSLER FRA ASSALI STEFEN
Akslene er utstyrt med rustfrie glidepinner, kassetthjullager eller koniske hjullager, og om nødvendig Wabcos ABS-sensor. Alle aksler gjennomgår hjulvinkeljustering for toe inn og camber i CAAC-plattformen.

Alle spesifikasjoner er tilgjengelige med:
BevoGuard: Automatisk konstant dekktrykkmåler
BevoAxls: Integrert akselløft i støtdempere
BevoLift: Luftdrevne akselløftere i ulike varianter

Alle aksler kan leveres med ulike sporvidder etter krav, teknisk utforming og med ulike kjørehøyder fra 150mm og oppover. Styreaksler er tilgjengelige som både co-tracking og tvangsstyring. De kan utstyres med forskjellig bremseutstyr og tilpasses ulike eksterne styringssystemer.

Vi leverer mange forskjellige typer aksler, som SL TRC, LRC, TSA, TFC og LFC aksler.

FAKTA
Med aksler fra Assali Stefen får du mer enn bare en bra designet aksel. Du oppnår også mange besparelser, som f.eks. 5-6% på drivstoff og opptil 5% på dekkslitasje. I tillegg gir den mindre CO2-utslipp, veislitasje og økt kjørekomfort.

Les mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Medlemsnyhet

Bedrift
Bevola Norge AS

Øya 49
3262 Larvik
Norge
Bevola Norge AS

Send til en kollega

0.063