23948sdkhjf

NBT er på plass i Tromsø!

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsk Bibliotektansport AS

Vi starter 2023 med å stolt fortelle at NBT nå er på plass med egen distribusjon i Tromsø. Som ved alle andre NBT terminaler foregår pakke distribusjonen selvfølgelig med 100 % elektriske varebiler.

Den 2. januar åpnet vi offisielt vår nye avdeling i Tromsø. Det betyr at alle pakker i Tromsø og omegn leveres og hentes med våre elektriske varebiler slik som vi gjør ved alle andre av våre lokasjoner i Norge. Vi tilbyr daglige avganger mellom Oslo og Tromsø (begge veier). Pakkene distribueres ut til kundene samme dag som de ankommer Tromsø. På den måten tilbyr NBT en veldig god og 100 % utslippsfri distribusjon. De første pakkene er allerede levert til fornøyde kunder i Tromsø.

Patrik Ravn er avdelingsleder og sjåfør og kommer fra en transportfamilie. Hans far og bror har begge vært i transportbransjen i mange år og Patrik har vært med begge på jobb siden han var liten gutt. Han har med andre ord en solid erfaring. Patrik er en veldig blid og omgjengelig kar som vi er veldig glade for å ha i NBT familien.

NBT fortsetter ekspansjonen i Nord-Norge og vil i løpet av året etablere seg i to byer til. Hvor og når kommer vi tilbake til. På våre nettsider finner du mer om våre transportløsninger, lagerløsninger og tredjepartslogistikk (3PL). Ta gjerne kontakt med oss for mer informasjon.

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsk Bibliotektansport AS

Postboks 4206
7436 Trondheim
Norge
Norsk Bibliotektansport AS

Bilder & videoer

Mann som står mellom to varebiler

Send til en kollega

0.094