23948sdkhjf

Roger Hermanstad er prosjektleder for bygg og eiendom i NBT

| Medlemsnyhet | Bedrift Norsk Bibliotektansport AS

Fra 1. januar er Roger Hermanstad ansatt som prosjektleder for utvikling av bygg og eiendom i NBT. Han tar ansvaret for oppføring av nybygg og utvikling av øvrige terminaler, lagre og kontorer.

Den 1.januar startet Roger som prosjektleder for utvikling av nye eiendommer og vedlikehold av eksisterende bygg som vi leier eller eier. Roger har solid erfaring fra drifts og prosjektledelse i blant annet Saltdalshytta og Ranahytta. 

Flyttingen til Kløfta og nybyggene i Bergen og Larvik blir blant de store oppgavene i år. I tillegg kommer også videre utvikling av infrastruktur for lading på våre lokasjoner.  Det betyr at alle våre terminaler fortløpende skal få egne ladepunkter fordi alle våre distribusjonsbiler er elektriske.  De største terminalene og lagrene våre får i tillegg solcelleanlegg som skal bidra til vår energiforsyning.

Roger var allerede ansatt i en 20 % stilling gjennom deler av 2022, så han er allerede godt kjent i vår organisasjon. Han blir å se på alle våre lokasjoner i tiden fremover. Vi i NBT er selvfølgelig veldig glade for å ha Roger ombord hos oss!

Medlemsnyhet

Bedrift
Norsk Bibliotektansport AS

Postboks 4206
7436 Trondheim
Norge
Norsk Bibliotektansport AS

Send til en kollega

0.078