23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Panasonic utvider sitt sortiment av interaktive skjermer

Høy berøringsnøyaktighet, enkel håndtering og seks skjermstørrelser for alle bruksområder.

Panasonic Connect Europe adresserer det økende behovet for brukervennlig samarbeidsteknologi, og utvidet i dag sitt utvalg av 4K-berøringsskjermer med toppserien EQ2-PCAP. Med seks skjermalternativer fra 43 til 86 tommer, sikrer disse førsteklasses interaktive og profesjonelle multi-touch-skjermene med kapasitiv berøringsteknologi, at man effektiv og uanstrengt kan samarbeide i møter, idédugnader og klasserom. Denne nye serien kompletterer det omfattende utvalget av Panasonic InGlass og infrarøde berøringsskjermer, og sikrer at det finnes en passende berøringsskjermløsning for ethvert behov og budsjett.

Høy berøringsnøyaktighet
Den nye EQ2-PCAP-serien leverer høy berøringsnøyaktighet med opptil 10-punkters flerberøringsfunksjonalitet, både med og uten bruk av hansker. Kombinasjonen av 500 cd/m2 lysstyrke og antirefleksbehandling som sikrer 4K-visning med høy synlighet, gjør at disse enhetene passer perfekt for inspirerende gruppearbeid. Innholdet kan enkelt vises i stående eller liggende modus med 20-graders hellingsvinkel, noe som gir frihet til å presentere informasjon som du ønsker. Enten den brukes i møterom, klasserom eller til andre typer visningsapplikasjoner, er skjermen designet for 18 timers kontinuerlig drift, og det rammeløse designet gjør det veldig enkelt å tørke bort støv, smuss og bakterier fra skjermoverflaten.

Allsidige tilkoblingsmuligheter
For å sikre optimal tilkoblingsfleksibilitet og et stilrent utseende uten set-top-bokser eller kabler, er EQ2-PCAP-serien utstyrt med Intel® SDM-spor som støtter trådløse presentasjonssystemer og terminalkort for digital skilting og kringkasting.

USB-enheter kan kobles til skjermen via en USB Type A-kabel, og styres ved hjelp av en PC som er koblet til EQ2-PCAP via USB Type C-porten. Denne funksjonaliteten gjør det mulig å komme raskt og enkelt i gang med videokonferanser. Hvis et kamera eller en høyttalertelefon er permanent koblet til skjermen i et konferanserom, kan en bruker bare koble til PC-en og umiddelbart starte møtet med kontroll over alle enheter.

Serien er utstyrt med HDMITM (x 3)-, PC- og USB Type C-innganger. LAN eller seriell kontroll er mulig, og samtidig kontroll og batch-styring kan utføres via nettverket. Skjermene støtter LAN-kontroll med AMX eller Crestron ConnectedTM.Serien støtter også Screen Transfer, som gjør det mulig for en PC å strømme innhold til opptil 64 skjermer koblet til et kablet LAN.

Panasonic EQ2-PCAP-serien vil bli tilgjengelig i første kvartal 2023. Mer informasjon er tilgjengelig her: https://eu.connect.panasonic.com/gb/en/eq2-pcap-series

Panasonic Connect
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Århus Kommune
Danmark

Kontaktperson

APP

Send til en kollega

0.031