23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Bransjens minste utendørs multi-retning PTZ kamera

Utstyrt med AI-aktivert analyse og tilbehør som tillater diskret, lavprofil intern bruk og FIPS 140-2 level 3-kompatibel cybersikkerhet.

i-PRO Co. Ltd., en verdensleder innen profesjonelle sikkerhetsløsninger for overvåking og sikkerhet i det offentlige rom, utvider sin produktserie av multi-sensor kameraer med et nytt multi-retning + PTZ (Pan-Tilt-Zoom) kamera. WV-X86531-Z2 er det minste og letteste utendørskameraet med multi-retning + PTZ av sitt slag i bransjen. Det har kraftige AI-egenskaper på kanten av nettverket, avansert cybersikkerhet og hærverkssikring for de bredest mulige bruksområdene.

 For høykvalitets, effektiv dekning av større områder er det ingen ting som slår et multi-sensor kamera. Når det er integrert med et kraftig PTZ-kamera, har sikkerhetsoperatørene det beste av begge verdener. Tradisjonelle multi-retning + PTZ-kameraer har en tendens til å være tunge og omfangsrike, noe som har redusert deres plasseringsmuligheter utendørs til toppen av master og andre høytliggende steder. Det nye utendørs klassifiserte og hærverkssikre WV-X86531-Z2-kameraet har nær halve vekten av andre konkurrerende multi-retning PTZ kameraer. Med sine 3,8 kg og 250 x 195 mm, er dette det mest diskrete kameraet av sin type som er tilgjengelig nå. Ved å sette ut et mindre kamera, kan operatørene utnytte mulighetene av lavere monteringshøyde og forbedrete synsvinkler for bedre AI-ytelse.

 «Vi mener vi har skapt det minste, letteste utendørs hærverkssikre multi-retning + PTZ-kameraet på markedet», sier Gerald Figols, President, i-PRO EMEA,.

«i-PRO er en industrileder når det kommer til cybersikre kameraer med AI på kanten av nettverket. Det faktum at dette kameraet er det eneste multi-retning + PTZ tilgjengelig på markedet med seks AI-baserte applikasjoner, gjør det til det beste kameraet av sitt slag vi har sett».

 Kameraet støtter opptil fire 5 MP multisensorer i tillegg til den 2 MP PTZ-sensoren. Hver multisensor har en 3,2 mm brennvidde og 97° synsfelt som støtter opp til 360° panoramisk dekning. Det innebygde PTZ-kameraet med automatisk sporing har en 21X optisk zoom med 4,0 til 84,6 mm brennvidde. Kameraet er fullstendig integrert, så det er ikke noe behov for dobbelt-montering, eller kalibrering mellom multisensor-kameraet og PTZ-kameraet for å sette synsfeltet.

 AI analyse og autosporing
WV-X86531-Z2 er det eneste multi-retning + PTZ-kameraet tilgjengelig nå med AI-analyse på nettverkskanten, som støtter fire unike applikasjoner på multisensor-matrisen og to unike applikasjoner på PTZ-en for høy nøyaktighet på varsler og søk i forbindelse med etterforskning. Kameraet kommer med et solid utvalg av gratis AI-baserte analyseverktøy forhåndsinstallert. AI-basert gjenkjenning av objekter muliggjør en sømløs overlevering fra multisensorene til PTZ-en, mens AI autosporing sikrer at PTZ-en ikke mister fokus på objektet. Operatører kan også interagere med kameraet ved å ganske enkelt dra en boks rundt hvilket som helst objekt i multisensor-bildet for å automatisk styre PTZ-kameraet dit for en nærmere, automatisk sporet kikk.

 Sikkerhetsoperatøren kan for eksempel bruke i-PROs Active Guard etterforsknings-søk plug-in med VMS-alarmer for å sende et varsel når en person med en rød skjorte og brune sko kommer inn i bygningen. i-PRO-kameraet med multi-retning + PTZ har kontinuerlig 360° oversikt og sammenligner alle objekter med søkekriteriene. Straks en person som matcher søket kommer en alarm, og systemet kan automatisk panorere og zoome inn på personen for å verifisere at dette virkelig er personen som de leter etter.

Kraftig ytelse i svakt lys
Siden farger er så viktig for presis gjenkjennelse av objekter og sporing, har multisensor-kameraene en lysfølsomhet ned til 0,12 lux, mens PTZ-kameraet støtter en lysstyrke ned til 0,011 lux. Dette gjør kameraet i stand til å levere fargebilder i miljøer med svært lite lys. I mesteparten av tilfellene, slik som søk i forbindelse med etterforskning, er ikke IR ønsket, fordi å bruke infrarødt lys vil svitsje kameraet over i sort/hvitt-modus. Dette kameraet er designet for å utnytte omgivelseslyset fra andre kilder maksimalt.

Cybersikker, miljø- og hærverksikker
WV-X86531-Z2 inneholder sikre elementer som oppfyller FIPS 140-2 level 3-standarden for motstandskraft i forbindelse med cybersikkerhet. Det kommer også med et digitalt sertifikat utstedt av GlobalSign. Kameraet er IP66, IP67 og IK10-spesifisert, som lar det bli installert i en lang rekke innen- og utendørs områder for maksimal fleksibilitet uten frykt for at det skal bli skadd av miljøet eller vandaler.

 Enkel installasjon og lang levetid
WV-X86531-Z2 trenger kun én LAN-kabel (med PoE++ krafttilførsel) og to VMS-lisenser. Den lave vekten og det krokbaserte monteringssystemet sparer installatørene for tid ved at kamerahuset enkelt lar seg henge opp og klikke på plass. For å passe i mange flere situasjoner, og mer diskret bruk innendørs, finnes ekstrautstyr som tillater en forsenket takmontering som plasserer en signifikant del av kameraet over himlingen, noe som reduserer høyden med omlag 30 prosent. Multisensor-kameraene har mulighet for å stille inn en skråvinkel, og det er viktig for å kunne tilpasse kameraet til enhver installasjon.

 Mange PTZ-kameraer bruker et beltesystem for å drive kameraet, og det svekkes med bruken. Over tid vil beltet strekke seg litt, og det fører til dårligere presisjon når man panorerer til det ønskete området i scenen. i-PRO PTZ-kameraer er basert på tannhjul, som leverer konsistent og repeterbar presisjon under panorering og krever ikke noe vedlikehold.

Tilgjengelig i enten sort eller hvitt, WV-X86531-Z2-modellene inneholder fire multisensorer, mens WV-X86530-Z2 inneholder tre. Alle i-PRO multi-retningsmodeller er NDAA-kompatble.

 For mer informasjon, besøk: https://i-pro.com/global/en/surveillance/featured-products/new-multi-directional-plus-ptz

digitalPR
Vejlsøvej 51
8600 Silkeborg
Silkeborg Kommune
Danmark

Send til en kollega

0.031