23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

P. Meidell AS - den beste garantien!

Navnet P. Meidell er den beste garantien du kan få på høy kvalitet og fagkompetanse. Gjennom snart 120 år har bedriften tilbudt maskiner og utstyr til industribedrifter, og er i dag markedsledende i Norge.

P. Meidell ønsker å bistå kundene på en profesjonell og effektiv måte ved å levere komplette løsninger - der alt fra vurdering av behov, opplæring og langsiktig service er en naturlig del av tilbudet. P. Meidell hjelper deg som kunde å gjøre riktig investering, vi leverer til rett tid, vi monterer og igangsetter, vi yter profesjonell service, og vi framskaffer deler og forbruksmateriell.

Våre ansatte er alle spesialister på sine områder, har høy produktkunnskap og setter sin ære i at du som kunde skal bli fornøyd. Vår kunnskap skal være din trygghet.

Vårt hovedkontor er i Groruddalen i Oslo, hvor P. Meidell har et stort lager av både rekvisita og maskiner, noe som gjør oss svært leveringsdyktige. P. Meidell har også lokalekontor i Stavanger, Bergen og på Skodje (i samarbeid med Froma Maskin AS) utenfor Ålesund. Dette sammen med god oppfølging og riktig pris og kvalitet på produktene, har gitt oss mange lojale kunder.

En tillit vi er oppriktig stolte av!

P. Meidell AS
Stålfjæra 16
0975 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO814236692

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031