23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

iTec først i Norge med innovativt laserskjæringssystem!

iTec introduserer vår nye samarbeidspartner for laserskjæring, EAGLE. Dette er et helt nytt system ingen har sett tidligere, og iTec er først til å presentere dette for den norske industrien.

Vi i iTec jobber stadig for å kunne tilby det raskeste, beste, og mest presise i markedet. Vi er derfor stolte av å introdusere vår nye samarbeidspartner for laserskjæring, EAGLE Laser Cutting Systems. EAGLE produserer med en eksepsjonell kraft og presisjon, i tillegg til at lasersystemet gir en helt ny effektivitet og vesentlig lavere driftskostnader. 

I samarbeid med EAGLE Solutions har vi et tidsbegrenset spesialtilbud ut februar – dere får en iNspire maskin til prisen av eVision!  Dette inkluderer mulighet for privat visning av maskin i Danmark i uke 6 (mellom 6.-10. februar). 

I tillegg demonstrerer vi vårt EAGLE maskinprogram under VTM 2017 (stand D-6001) i Odense i Danmark (28.februar-3.mars). Ta kontakt med itec@itec.as dersom dere vil være med på demonstrasjon, eller om dere ønsker mer informasjon!

iTec AS
Ringdalskogen 101
3270 LARVIK
Larvik
Norge
Org. nr.: NO918011625

Send til en kollega

0.031