23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Økomodus

Gjennom innovative teknologier og med fokus på bærekraft optimaliserer vi kontinuerlig energiforbruket til produktene våre. Eco-modusen til Leister- og Weldy-enheter er et eksempel på dette.

Fordeler med øko-modus
Over hele verden drar brukere nytte av økomodusen til Leister- og Weldy-produkter. Fordi det gir mange fordeler og samtidig beskytter miljøet og klimaet:

  • sparer energi og kostnader med samme ytelse og driftsberedskap
  • gjør arbeidet mer behagelig takket være redusert støynivå
  • forlenger levetiden til utstyret
  • reduserer vedlikeholds- og servicekostnader
  • beskytter miljø, klima og naturressurser

Leister og Weldy varmluftsblåsere med øko-modus
Digitale varmluftsblåsere og automatiske sveisemaskiner fra Leister og Weldy har vært utstyrt med øko funksjonen siden 2019.

Brukere i alle industrigrener og mange forskjellige sektorer er avhengige av varmluftsblåsere og automatiske sveisemaskiner for å behandle, forme og sammenføye termoplast. For eksempel SOLANO AT i bilindustrien for arbeid på bilinteriør, for reparasjoner av plastdeler som støtfangere og for krymping og bearbeiding av individuelle kabler og ledningsnett. Ved å aktivere økomodusfunksjonen sparer de energi og kostnader og forlenger levetiden til varmluftsapparatet.

Ved å aktivere eco mode-funksjonen sparer du energi og kostnader og forlenger levetiden til din varmluftsblåser eller sveiseautomat. I tillegg til å redusere strømregningen gjør øko-modusen arbeidet mer behagelig, for i arbeidspauser gjør øko-modusen apparatene stillegående og de produserer ikke unødvendig varm luft som varmer opp arbeidsmiljøet. Dette sparer igjen energi til kjøling, som ellers måtte brukes på for eksempel store verksteder.

Kontakt Inter-Supply her

Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.094