23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Foliering med varmluft

Uansett om det gjelder bil, buss, tog, båt eller fly: Innpakning gjør omlakkering av kjøretøyet unødvendig. Film er veldig fleksibelt i design og original lakk forblir beskyttet.

Hundrevis av filmfarger i forskjellige utførelser, fra matt til børstet, i karbonstil eller i lakkglans, gir full tilpasning.

Det finnes utskrivbar filmfolie som lar mønstre, bilder og tekster skrives ut på dem. Dette er interessant når det gjelder å differensiere for eksempel hele bilparken. Bilinnpakning er billigere og gir mer fleksibilitet i design enn maling. Foruten biler, kan i utgangspunktet hvilken som helst tredimensjonal form som kan lakkes pakkes inn.

Foliering av bil
Foliering av kjøretøy med spesialeffekter og farging av bilvinduene kan gjøres profesjonelt, effektivt og raskt med en varmepistol. Videre kan fargen endres når som helst og den opprinnelige lakken på kjøretøyet bevares. Dette er nyttig når det er på tide å selge bilen.

Profesjonell bilinnpakning gir perfekte resultater uten bobler eller feil. Bilfoliering koster 30-40% mindre enn lakkering. I tillegg til private kjøretøy er det også mulig å pakke inn hele bilparken. Gjenkjennelsen av merkevaren eller selskapet øker hvis alle bilene deres på veien er i samme farge med firmalogoen og matchende design. Bortsett fra en komplett kjøretøyinnpakning, hjelper en varmepistol også til å plassere reklame på kjøretøyer, spesielt på tredimensjonale overflater.

Foliering av fly
Foliering av fly er forbeholdt profesjonelle. For denne applikasjonen blir trykte filmer i stort område lagt over hele flyet og krympet i flere trinn for å passe perfekt inn i flyet.

Hvis et fly mister hele filmfolien i 9000 m høyde, ville det sannsynligvis forårsake alvorlig skade. I tillegg må vinylfilmen på fly tåle store temperatursvingninger: mye varme på bakken og iskaldt høyt oppe i luften. Det er viktig at vinylfilmen kan utvides og krympe likt, slik at den ikke rives. Enten det er en jumbojet eller helikopter – fagmannen pakker inn alt.

Vindusflater kan farges med en flerlags polyesterfilm, som kan brukes på mange måter.

Film beskytter dermed mot UV-lys, sterkt lys, varme og de gir mer privatliv. Med en varmepistol kan den fargede filmen påføres glasset praktisk, presist og uten rynker, selv med buede vinduer.

Noen spørsmål?
Hvis du har spørsmål eller trenger råd, kan du kontakte oss for mer informasjon.

Inter-supply AS
Lilleakerveien 25
0283 OSLO
Oslo
Norge
Org. nr.: NO913388356

Kontaktperson

ET
Eirik Tveitdal
Marked
tveitdal@inter-supply.no

Send til en kollega

0.047