23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Hvordan kan du forbedre dit dampanlegg?

Få anbefalinger for dine kondenspotter.

Damp er et naturlig medium og er noe kjent som vi alle kan forstå på sitt enkleste nivå - det er bare koking av vann, men med helt unike egenskaper. Derfor har det blitt vedtatt den foretrukne metoden for å levere termisk energi gjennom hele vår industrielle historie. Distribusjon av damp rundt et system, en bygning eller en prosess kan gjøres trygt i kunnskapen om at det bare er vann i gassform, men med langt høyere termiske egenskaper.

Etter hvert som teknologien utvikler seg, gjennom metoder for "Green Generation" og "Thermal Battery technology" vil damp fortsette å bli stadig mer bærekraftig, for å utnytte fornybare kilder og optimalisert gjennom digitale fremskritt. Damp er en lang og velprøvd energikilde som brukes på tvers av en rekke bruksområder og sektorer, inkludert helsevesen, legemidler, energi, mat og drikke. Etter hvert som bedrifter når et stadig mer komplekst sett med energi- og bærekraftutfordringer, er behovet for bærekraftige løsninger større enn noen gang. Northern Europe Business Development Manager hos Spirax Sarco, Michael Hyde gir innsikt i hva som kan gjøres i dag for å optimalisere ditt dampanlegg.

Men hvor skal man begynne? Et godt sted å starte er å ta en titt på dine kondenspotter, som er den viktigste koblingen i damp- og kondensatsløyfen. Vi vet at det er viktig å fjerne kondensat og luft fra dampanlegget mens du returnerer kondensat til kjelehuset, slik at bruken av energi optimaliseres. Et optimalt oppsett av kondenspotter gjør at kondensat kan fjernes fra dampanlegget effektivt, noe som betyr at det kan brukes på nytt. Effektiv dampfangst gjennom et ledelsesprogram er en kritisk faktor for å sikre at alle dine kondenspotter yter optimalt og kan i stor grad bidra til å senke energiforbruket, opprettholde produktkvaliteten og øke produktiviteten.Et skritt i riktig retning

Fra fangststasjoner til spesifikke felleenheter, dampfeller anses å være et av de mest effektive ressursbesparende tiltakene, så hvordan kan et effektivt kondenspotteprogram hjelpe deg? Les mer.

Spirax Sarco AS
Vestvollveien 14 A
2019 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO940612810

Kontaktperson

Send til en kollega

0.031