23948sdkhjf
Logg inn eller opprett for å lagre artikler
Få tilgang til alt innhold på Tungt
Ingen binding eller kortopplysninger kreves
Gjelder kun personlig abonnement.
Del siden
Sponsored content

Er det en uønsket ingrediens i dine produksjonsprocesser

Er damp i direkte kontakt med produktene dine? Bruk av feil dampkvalitet kan føre til kvalitets- og sikkerhetsproblemer for mat og drikke.

Utløper
29. mars 2026

Spirax Sarco har utviklet en kalkulator som gir en vurdering av nivået på dampkvaliteten din: Høy, Middels eller Lav.

Risikokalkulatoren stiller 14 spørsmål og på bare 5 minutter kan du få vurderingen.

Hent kalkulatoren som gir en vurdering av dampkvaliteten din. 

Spirax Sarco AS
Vestvollveien 14 A
2019 Skedsmokorset
Skedsmo
Norge
Org. nr.: NO940612810

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.105