23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Lysbuevern Acti9 Active

Driftssikkerhet i den elektriske installasjonen er avgjørende for å sikre kontinuerlig drift. For å hjelpe deg med å maksimere beskyttelsen i installasjonen, har Schneider Electric utviklet en ny tilnærming til elektrisk sikkerhet, Acti9 Active.

Et aktivt sikkerhetssystem er en alt-i-ett-løsning som kombinerer sikkerhetsfunksjonene til automatsikringer, jordfeilbeskyttelse og lysbuefeildeteksjonsenheter (AFDD) sammen med overvåkings-, pre-alarmerende, alarmerende og diagnostiske egenskaper. Denne kombinasjonen gjør det mulig å oppdage installasjonsproblemer og elektriske feil tidlig for å unngå eller redusere konsekvensene.  Dette muliggjøres ved hjelp av Acti9 Active: Kompakte enheter med innebygget vern, deteksjon og alarmfunksjoner . Acti9 Active har integrert jordfeilvern, overbelastning-og kortslutningsvern, langvarig stående forhøyet spenning (kobler ut ved bortfall av N-leder) og lysbuefeilbeskyttelse, samt innebygd måling og kommunikasjon.  Alt dette i en kompakt utførelse på bare 36 mm.

  • Forbedret beskyttelse, driftssikkerhet og pålitelighet
  • Forenklet installasjon med trådløs tilkobling

Avansert synlighet og beskyttelse i et enkelt kompakt system
Et aktivt sikkerhetssystem gir deg ikke bare avansert beskyttelse og kontroll, det gjør også hverdagen enklere. Acti9 Active reduserer behovet for å ha separate enheter eller tillegg for måling og overvåking. Med en enhet i stedet for fem oppnår den et enda bredere spekter av beskyttelse og oversikt.  Som et resultat sparer du også plass i den elektriske tavlen uten å inngå kompromisser med det generelle systemet.

Alt-i-ett-beskyttelse i en enkelt 36 mm enhet for TN-nett:
En sentral del av Active Safety System er Acti9 Active med integrert strømstyrt jordfeilvern (RCD), automatsikring (MCB), lysbuedeteksjon (AFD) og overspenningsbeskyttelse (MSU -utkobling ved bortfall av N-leder), gir et eksepsjonelt beskyttelsesnivå for mennesker og utstyr fra brannrisikoer –muliggjortav en kompakt alt-i-ett-enhet. Acti9 Active er tilgjengelig med innebygget måling og kommunikasjon, eller uten dette.

Hva med IT og TT nett?
Det finnes også tilleggsmoduler som monteres på Acti 9 iC60 automatsikringer. Disse tilleggsmodulene inneholder alle funksjoner som beskrevet over, med unntak av overlastbeskyttelsen. Ved introduksjonen i oktobervil det finnes tilleggsmoduler for iC60L (enkelklemme) automatsikringer. Senere i år, vil det komme moduler for iC60H (dobbelklemme).

Oppnå større robusthet og pålitelighet gjennom aktiv sikkerhet
Gjennom avanserte varsler, diagnostikk, analyse og en kompakt integrert enhet gir et aktivt sikkerhetssystem bedriftseiere og vedlikeholdspersonell større kontroll over bygningens elektriske helse og forbedrer i sin tur servicekontinuiteten.

Forbedret beskyttelse, oppetid og pålitelighet

  • Økt driftssikkerhet: færre driftsavbrudd med pre-alarmer og alarmer 
    Avansert sikkerhet: alt-i-ett-løsninger som dekker et bredt spekter av feil, med innebygd automatsikring (MCB), overspenningsbeskyttelse ved bortfall av N-leder (MSU), strømstyrt jordfeilvern (RCD) og lysbuebeskyttelse (AFDD)
  • Forbedret effektivitet: enkel fjernovervåking, diagnostikk og analyse betyr færre forstyrrelser og flere effektivitetsgevinsterForenklet installasjon og trådløs tilkobling
  • Enkel installasjon og oppgradering: integrerte enheter og trådløs tilkobling til gatewayen gjør systemet enkeltå installere og oppgradere
  • Kompakt, som ikke krever ekstra plass: En kompakt, integrert enhet på 36 mm (2 moduler bred) gjør den enkel å installere.
  • Enkelt vedlikehold: Med diagnostikk, analyse og påminnelser for kontroll er det enkelt å holde seg oppdatert med den elektriske distribusjonens tilstand og opprettholde sikker drift.

Les mer om Acti9 Active

Schneider Electric Norge AS
Sandstuveien 68
0607 Oslo
Oslo
Norge

Send til en kollega

0.031