23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Spesiallagde verktøykasser og skap

Få de flotteste robuste verktøykasser og skap hos BEVOLA. Vi lagerfører flere standardstørrelser og produserer også spesialdesignede løsninger som passer perfekt til behovet.

Siden starten i 1968 har BEVOLA jobbet med design og produksjon av BevoBox™ verktøykasser og skap. Foruten våre spesiallagde skap har vi også flere standardstørrelser og design. Våre spesiallagde verktøykasser og skap er av høy kvalitet til en lav pris. BEVOLA er primært kjent for å designe og produsere verktøykasser og skap til transportbransjen, men våre løsninger er velegnet til alle former for ekstern oppbevaring og transport innenfor industri, transport, offshore, shipping, og landbruk.

Når våre kunder ikke finner den verktøykassen eller skapet de trenger, fordi den kanskje må ha en spesiell utforming kommer de til oss for å få hjelp. På den måten kan vi designe produktene slik at de får en løsning som passer perfekt til deres behov.

EGEN PRODUKSJON
Vår egen produksjonsavdeling i Ringsted, Danmark har bare vokst seg større over tid og representerer en betydelig del av produktportefølje. I tillegg til våre standardprodukter, jobbes det også med flere spesialprodukter og vi produserer ca. 8 000 verktøykasser hvert år.

Dersom våre kunder har et ønske eller noen spesielle mål, gjør vår tekniske avdeling sitt for å beregne og tegne slik at våre produksjonsoperatører har et solid produksjonsunderlag. Dette gjelder ikke bare dimensjonene eller utformingen av kassen, men også interiøret samt andre funksjoner som materiale og lakk. BEVOLA utvikler og produserer kasser og skap i finér, sandwich, aluminium og rustfritt stål og vi kan derfor levere verktøykasser og skap så de passer til alt fra lastebil til medisin- og matvareindustrien.

Det finnes ingen begrensinger for innredning og innhold. Og det er opp til kunden, i samarbeid med våre konstruktører og finne den løsningen som passer til den tiltenkte oppgaven. BEVOLA er i stand til å fremskaffe og montere spesialutstyr og maskiner i kassene hvis kunden har et ønske om dette. Hos BEVOLA er det kun fantasien og kreativiteten som setter grenser for løsninger og samarbeid.

SPESIALKASSER
I løpet av et år produserer vi også en del spesialkasser. Kasser med spesialmateriale, i spesialstørrelser og/eller interiørdesign. Men også en kasse med flere valgmuligheter og flere dører eller skuffer.

Vi har laget skap til golfbiler, hengere og traktorer, skap med tre dører, skap med fjernstyrt åpning på døren og verktøykasser i ulike størrelser og fasonger som monteres bak førerhuset. I tillegg er mange av skapene utstyrt med skuffer, hyller, skuff for stroppholder, LED-lys og/eller varmeelementer.

Over tid har vi fått ulike spesialbestillinger og mange av dem blir en standardvare hvis etterspørselen etter samme type er stor. Uansett, her er noen eksempler på de mange forskjellige spesialbestillingene vi har produsert over tid.

Hvis du har noen tanker om en kasse og ikke helt vet hvordan du skal starte, kontakt oss. Vi står klare til å gi råd og hjelpe deg med å få det ferdige prosjektet i hus.

BEVOLA har alt for å bygge lastebiler og hengere.

Les mer på BEVOLAs hjemmeside>>

Bevola Norge AS
Øya 49
3262 Larvik
Larvik
Norge
Org. nr.: NO979319711

Kontaktperson

Magnus Østby
Markedssjef
+47 90747802 mo@bevola.no

Send til en kollega

0.031