23948sdkhjf
Del siden
Sponsored content

Her er løsningen for hurtiglading av el-maskiner

Endelig kan du hurtiglade el-gravemaskinen i lunchpausen.

Nå introduserer Agder Gruppen et energilagringssystem som vil gjøre det mye enklere å drifte batterielektriske anleggsmaskiner.

Powerbanker i containerstørrelse i kombinasjon med en nyutviklet hurtiglader løser utfordringen for entreprenører som ønsker å operere med el-maskiner, men som sliter med effektiv lading.

Både batteribanken (med energilagringskapasitet på opptil 575 kW) og den nye hurtigladereren fra Atlas Copco er nå tilgjengelig for salg og utleie gjennom Agder Gruppen. Hurtigladeren er spesiallaget for nordiske forhold.

Aldri har det vært enklere å operere utslippsfritt enn nå. Dette er en etterlengtet løsning for full utnyttelse av maskinparken – og gjør det mye enklere å drifte batterielektriske maskiner. Et konkurransefortrinn i anbudsprosesser. Og best av alt: Uten støy, uten utslipp – og uten venting!

Slik fungerer en batteribank (ZenergiZE)
* Kort fortalt fungerer de på samme måte som powerbank-enhetene vi kjenner for lading av mobiltelefoner. Altså en mellomlagring av strøm.
* På grunn av at det benyttes litium-ion-batterier er denne enheten 70 prosent mindre og lettere enn tradisjonelle frittstående generatorer.
* Energien kan fanges fra alle tenkelige strømkilder. F.eks. fra solceller, vindkraft, fra konvensjonell strøm eller dieselgenerator. Eller som en kombinasjon av disse.
* ZenergiZe kan forøvrig lades fullt på mindre enn 3 timer.

Slik fungerer en hurtiglader (Z Charger)
* En mobil hurtiglader som er enkel å transportere
* Effekt på 160 kW. Kan fordeles mellom to uttak (max. 80 kW på hver)
* Beskyttende ramme rundt selve ladestasjonen for å redusere slitasje
* Utstyrt med to CCS2-kontakter
* Doble ladekabler (7,5 m.), for lading av to maskiner samtidig
* Reduserer den totale mengden utslipp dramatisk

Stadig flere kommuner innfører krav om helt eller delvis utslippsfrie byggeprosjekter. Anleggsmaskiner som går på strøm gir en betydelig reduksjon i CO2-utslipp. Men elektriske anleggsmaskiner krever tilgang på strøm og mulighet for for regelmessig lading, noe som ikke alltid er en selvfølge på byggeplasser.

Med en mobil battericontainer og en hurtiglader på stedet blir problemet eliminert. Løsningen er batteribanken fra Atlas Copco i kombinasjon med den nye Z Charger hurtigladeren. Agder Gruppen tilbyr disse både for salg og utleie.

 Les mer på Agder Gruppens hjemmeside her

Agder Gruppen AS
Mjåvannsvegen 125
4628 Kristiansand
Kristiansand
Norge

Kontaktperson

Send til en kollega

0.032